• Gossip

    Μένιος Φουρθιώτης: Η απάντηση του Mononews στο εξώδικό του

    • NewsRoom
    Star Academy


    Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης απέστειλε εξώδικο στο Mononews για την κριτική του Διονύση Θανάσουλα στο πρόσωπό του, ως παρουσιαστή και μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV».

    Με αυτό διαμαρτύρεται για την συγκεκριμένη ανάρτηση, μας καλεί να ανακαλέσουμε και να αποσύρουμε την περί ου ο λόγος κριτική και ζητάει από τον Διονύση Θανάσουλα να του απευθύνει τη συγγνώμη του, για τις ανοίκειες και προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που -σύμφωνα με το εξώδικο- εκφράζουν τόσο την εχθρότητα, όσο και την περιφρόνηση του συντάκτη στο πρόσωπό του.

    Το mononews δεν προτίθεται να «κατεβάσει» την ανάρτηση για τον κ. Μένιο Φουρθιώτη, θεωρώντας, πρωτίστως, ότι ήταν μια «σκληρή» αλλά δίκαιη κριτική.

    Επικεντρώθηκε αποκλειστικά σε δημοσιογραφικές πληροφορίες και διαρροές, όπως έχει συμβεί και με εκατοντάδες -για να μην πούμε χιλιάδες- άρθρα που ανεβαίνουν σε ιστοσελίδες καθημερινά.

    Δεν επικεντρώθηκε επ’ ουδενί στην προσωπική ζωή του κ. Φουρθιώτη, αλλά στην επαγγελματική καριέρα του και δη στην τηλεοπτική του πορεία.

    Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε πρόθεση από τον συντάκτη να θίξει το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας το οποίο τον είχε ταλαιπωρήσει, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο κ. Φουρθιώτης στο εξώδικό του για την φράση «ανορεξική καρικατούρα».

    Ο Διονύσης Θανάσουλας έχει χρησιμοποιήσει εξίσου σκληρές φράσεις σε κριτικές του για πολύ γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως την κ. Ελένη Μενεγάκη, την κ. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την κ. Ελεωνόρα Μελέτη, τον κ. Τζόνι Καλημέρη, τον κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου κ.α.

    Κανείς από αυτούς δεν έστειλε εξώδικο στα μέσα που εργαζόταν ο Διονύσης Θανάσουλας ζητώντας να κατέβει η κριτική.

    Ο κ. Φουρθιώτης στο εξώδικό του καταλογίζει στο mononews ότι σκοπός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι, όχι απλά να βλάψει, αλλά να τερματίσει την επαγγελματική του πορεία και εξέλιξη.

    Τον πληροφορούμε ότι καμία τέτοια πρόθεση δεν είχαμε, ούτε έχουμε σε ό,τι αφορά την καριέρα του ως παρουσιαστή.

    Απλά, ως τηλεοπτικό πρόσωπο, είναι καλό να γνωρίζει ότι θα υπόκειται σε κριτική για την δουλειά του και μόνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη: Έρωτας, διαζύγια, πάθη και τώρα… παιδί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέκος Γουλανδρής: Το πένθος του «αόρατου» collectionneur

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Κουκάς: Ο δήμαρχος Μυκόνου και οι real estate business με την αδερφή του



    ΣΧΟΛΙΑ