• LIFE&STYLE

    Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για τον έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ

    H Μέγκαν Μαρκλ για το Vanity Fair


    Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι και πως διαχειρίζεται τη φρενίτιδα του τύπου και του κόσμου.

    Η Αμερικανίδα ηθοποιός της σειράς Suits πόζαρε φορώντας μια τουαλέτα Carolina Herrera των 8.000 ευρώ και παραδέχθηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί, ότι σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τις ευλογίες της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, η μέλλουσα πριγκίπισσα ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι βέβαιη ότι θα έρθει η στιγμή που θα έρθουμε στο προσκήνιο, θα παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας και θα πούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν ότι αυτό είναι κάτι δικό μας, κάτι προσωπικό. Αλλά είμαστε χαρούμενοι, προσωπικά μου αρέσουν οι μεγάλες ιστορίες αγάπης».

    Μέγκαν Μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ

    Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο γνωριμίας τους, μέσα στον Ιούλιο, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την προσοχή από τα ΜΜΕ, «Έχει τις προκλήσεις του όλο αυτό, και έρχεται κατά κύματα, μερικές ημέρες έχουν μεγαλύτερες προκλήσεις απ’ ότι άλλες. Αλλά ευτυχώς έχω ανθρώπους να με στηρίζουν και φυσικά έχω τη στήριξη του φίλου μου. Μπορώ να σας πω ότι στο τέλος της ημέρας σκέφτομαι ότι είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι».

    Επιπλέον δήλωσε ότι, «Είμαι ακόμη ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν καθορίζω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη σχέση».

    Τέλος, αναφέρθηκε και στα μεικτά χαρακτηριστικά της τα οποία οφείλει στον πατέρας της Τόμας, Καυκάσιος και στη μητέρα της μια Αφροαμερικανή και δήλωσε ότι λατρεύει τις φακίδες της. Μάλιστα, εξήγησε ότι το χρώμα του δέρματός της την διευκόλυνε στο να διεκδικεί τόσο ρόλους για λευκές όσο και για έγχρωμες, αλλά και… Λατίνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Κέρκυρα για διακοπές ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την Σαρλίν και τα παιδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της στην Μύκονο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kate Middleton: Ποιο θα είναι το φύλο και το όνομα του μωρού



    ΣΧΟΛΙΑ