• LIFE&STYLE

    Μας έβαλαν τα «γυαλιά»! Ο Γουίλ Σμιθ και η κόρη του καθάρισαν τις παραλίες των Αντίπαξων (pics)

    Γουίλοου, Γουίλ Σμιθ

    Οικογένεια Σμιθ


    Σε μία πολύ όμορφη και παραδειγματική κίνηση πρόεβη η οικογένεια του μεγάλου χολιγουντιανού σταρ Γουίλ Σμιθ. Καθώς βρίσκονταν στους Αντίπαξους με ιδιωτικό σκάφος για διακοπές, φρόντισαν να μαζέψουν τα σκουπίδια που συνάντησαν σε τρεις παραλίες του νησιού.

    https://www.instagram.com/p/BVfT-QBgQrk/

    Οι Σμιθ απολάμβαναν τις διακοπές τους στους Αντίπαξους, όταν παρατήρησαν ότι οι πανέμορφες παραλίες του Ιονίου ήταν γεμάτες σκουπίδια. Ο ηθοποιός, η σύζυγός του Τζέντα Πίνκετ-Σμιθ μαζί με την κόρη τους Γουίλοου αποφάσισαν να καθαρίσουν τις παραλίες.

    https://www.instagram.com/p/BVkQqOuAe_w/

    Μάλιστα, η 16χρονη Γουίλοου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία, που δείχνει την οικογένεια να μαζεύει τα σκουπίδια από τις ακτές. Στο τέλος, φόρτωσαν τις σακούλες στο σκάφος για να τις πετάξουν σε κάδους.

    https://www.instagram.com/p/BVheO6AApor/

    Η 16χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο έγραψε ότι, «Όντας μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν, όμως, τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».

    https://www.instagram.com/p/BVmkyHMgiAB/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Έρχονται οι Άραβες και οι Maybach!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόρη του Πύρρου Δήμα είναι ζευγάρι με τον «Χάρι Πότερ» (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτοί είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ