• Gossip

    Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)

    • NewsRoom
    Πίντζης


    Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κέντρισε, ιδιαιτέρως, ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης στη χθεσινή πρεμιέρα του νέου συναρπαστικού ριάλιτι του Ant1, «Nomads». Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει έρθει και στο παρελθόν για το απροσδόκητο διαζύγιό του, καθώς και για τις δηλώσεις του σχετικά με τον πατέρα του.

    Έπειτα από επτά χρόνια γεμάτα έρωτα και δυο παιδιά, ο ίδιος και η σύζυγός του, Τζούλια Καστανά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο, το ζευγάρι φρόντισε να διατηρήσει ένα φιλικό κλίμα για το καλό των παιδιών.

    Πίντζης
    Τζούλια Καστανά και Μάνος Πίντζης

    Ακόμη, στο παρελθόν, ο Μάνος Πίντζης δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες που σοκάρουν.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο ηθοποιός δήλωσε για τον πατέρα του ότι, «Τσιλημπούρδιζε και δεν ήταν καθόλου κύριος στο σπίτι του. Του είχα πει ότι τον καταλαβαίνω ως άντρας, επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, λόγω της ασθένειας της, να “πάει” κάπου αλλού, αλλά να είναι κύριος. Δεν ήταν καθόλου κύριος. Μια βραδιά τα “πήρα στο κρανίο”, άνοιξα την πόρτα, του πέταξα όλα τα πράγματα έξω από το σπίτι και του είπα, “θα σε καθαρίσω”».

    πίντζης

    Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «Έχω και μια αδελφή, αλλά εγώ για τον πατέρα μου ήμουν ο χαμένος, ο αποτυχημένος, δεν ξέρω τι είχε μέσα στην ψυχή του αυτός ο άνθρωπος. Ήμουν εκείνος που δεν θα έκανε ποτέ τίποτα, ένα τίποτα, ένας χαμένος. Τον πέταξα έξω κανονικά, του είπα να τσακιστεί να φύγει από το σπίτι».

    Ο παίκτης της ομάδας της «Φωτιάς» με τα λευκά μαλλιά και τη γενειάδα, εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός με συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές είναι και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, ενώ υπήρξε γυμναστής και έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων.

    Πίντζης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για την Έλενα Παπαρίζου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε φωτιά το twitter με το #nomadsGR – Απίστευτα σχόλια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ