ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό των θυμάτων της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στον πύργο Γκρένφελ βρέθηκε η Αντέλ το απόγευμα της Τετάρτης, λιγότερο από 24 ώρες μετά το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ενοίκους.
Adele near the #Grenfell Tower in an Abaya. Respect to you. pic.twitter.com/7GAb1Dpels
— FourMe (@FourMee) June 14, 2017
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια πήγε έξω από τον πύργο, όπου πραγματοποιείται ολονυχτία για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και για τους επιζώντες. Οι χρήστες του Twitter ανέβασαν φωτογραφίες με την σταρ να είναι συγκινημένη στο σημείο.
https://twitter.com/LondonUpdates/status/875398593456336897
Η Αντέλ θέλησε να παρηγορήσει και να αγκαλιάσει τους πληγέντες, μετά την ανεπανάληπτη τραγωδία, που προκάλεσε ένα ελαττωματικό ψυγείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο άνδρας που φαίνεται να ξεκίνησε την πύρινη κόλαση στο Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί τις στιγμές που έζησε στο Survivor – Οι πρώτες δηλώσεις (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανείπωτη τραγωδία στην Κίνα: Συγκλονίζουν εικόνες με παιδιά μέσα στα αίματα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
- Τουρκία – Γ.Γκιουλέρ: «Η ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι αδύνατη χωρίς την Τουρκία» – Μηνύματα για ΝΑΤΟ και Αιγαίο
- F1 Αυστραλία, κατατακτήριες δοκιμές: Κυριαρχία Mercedes
- Στον «αστερισμό» των αξιολογήσεων η ελληνική οικονομία το 2026 – Ποδαρικό της DBRS με επαναβεβαίωση της επενδυτικής βαθμίδας ΒΒΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.