ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστές διέρρηξαν το σπίτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Ξάνθη για το ματς της Κυριακής, το οποίο έληξε ισόπαλο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρήκε το σπίτι του άνω κάτω, ευτυχώς, όμως, δεν υπήρξε καμία μεγάλη ζημιά. Στο δωμάτιο, όπου φύλαγε αντικείμενα μεγάλης αξίας, δεν μπόρεσαν να μπουν, καθώς ήταν κλειδωμένο και δεν προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελέας για την Ηριάννα και τον Περικλή: «Να παραμείνουν στη φυλακή»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο look της Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Πού θα μείνουν αυτή τη βδομάδα οι τρεις ομάδες;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bain & Company: Προοπτικές και ευκαιρίες για τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες – Ποιοι παράγοντες αναδιαμορφώνουν τον κλάδο
- Novo Nordisk: Ανακάμπτει μετά την παρέμβαση FDA για παράνομα αντίγραφα του Wegovy
- 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!
- Deutsche Bank για ΟΤΕ: «Βλέπει» rerating και στόχο €21
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.