• LIFE&STYLE

    Κουκάς real estate: Τα σπίτια της αδερφής του, οι business στην Μύκονο και η Fraport


    Μύκονος, στη θέση Κοράκια στο νησί των ανέμων δεσπόζουν οι δύο κατοικίες που κατασκευάζει η αδερφή του δημάρχου  οι οποίες σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται και λέγονται στο νησί των ανέμων θα είναι το ησυχαστήριο του κ. Κωνσταντίνου Κουκά.

    koukas visssi

    Η μία δεν έχει βαφτεί ακόμη, ενώ η δεύτερη μοιάζει να είναι σχεδόν έτοιμη για να υποδεχθεί τους ιδιοκτήτες της, που θα ατενίζουν από ψηλά το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου.

    Ούτως ή άλλως όλοι στο νησί τις αποκαλούν «τα σπίτια του δημάρχου» παρά το γεγονός ότι η άδεια έχει εκδοθεί στο όνομα της αδερφής του κ. Ειρήνης Κουκά.

    Μιας γυναίκας η οποία φέρεται να δραστηριοποιείται δυναμικά στο επιχειρείν μέσω του Nice ‘n’ Easy Group στο οποίο κατέχει την θέση της manager.

    Irini Kouka

    Πάρα πολλοί την θυμούνται πέρυσι να «λύνει και να δένει» στο Scorpios στην Παράγκα κινούμενη σαν να ήταν μέτοχος του όλου consept που μεταμόρφωσε την συγκεκριμένη παραλία και ήταν από τα hit της περσινής σεζόν.

    Υπήρξαν μάλιστα ημέρες που έλεγε η ίδια προσωπικά σε ποιο τραπέζι θα κάτσουν συγκεκριμένες παρέες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που υποδέχθηκε τον αδερφό της με την παρέα του.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες το Scorpios ήταν ένα από τα αγαπημένα μέρη του δημάρχου Μυκόνου για να διασκεδάζει και να χαλαρώνει μετά από μια σκληρή ημέρα δουλειάς.

    Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την κ. Ειρήνη Κουκά να μετέχει στο νέο εγχείρημα του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη -βασικός μέτοχος του Nice ‘n’ Easy Group- στην Αγία Άννα.

    IMG_0931

    Πρόκειται για το consept με την ονομασία “SantAnna” το οποίο περιλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες πισίνες των Βαλκανίων, μήκους χιλίων μέτρων όπως έχει γραφτεί.

    Οι ψίθυροι για το ότι δεν υπάρχει άδεια για την κατασκευή της τεράστιας αυτής πισίνας είναι πολύ έντονοι στο νησί ενώ η πλευρά των εμπλεκομένων εμφανίζεται καθησυχαστική, λέγοντας ότι όλα είναι εντάξει.

    Κάτι που αν ισχύει θα είναι σίγουρα ένα θαύμα, αφού η πολεοδομία Μυκόνου ξεκίνησε να επαναλειτουργεί ουσιαστικά από τον περασμένο Ιανουάριο με έναν πολεοδόμο και δύο υπαλλήλους, οι οποίοι θα πρέπει να ελέγξουν πάνω από χίλιες περιπτώσεις αδειών οικοδόμησης, επέκτασης κατοικιών και ξενοδοχειακών-τουριστικών μονάδων και εγκαταστάσεων.

    koukas 1

    Με δεδομένο ότι ο πολεοδόμος δέχεται τρεις φορές την εβδομάδα επιχειρηματίες και πολίτες, οι καθυστερήσεις απαντήσεων στα αιτήματα κρατάνε σύμφωνα με τα όσα λέγονται στο νησί μήνες, ενώ οι ουρές ήταν και παραμένουν ατέλειωτες.

    Πάντως ως εκ θαύματος το “SantAnna” έρχεται σύντομα όπως μας ενημερώνει η κ. Κουκά στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook, προφανώς έχοντας ξεπεράσει όλους τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους.

    Όσο για τον αδερφό της;

    Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα δεν υποδέχθηκε στελέχη της Fraport στην Μύκονο λόγω -καθώς έδωσε το παρόν σε κηδεία Μυκονιάτη επιχειρηματία- αμέσως μετά αναχώρησε για την Αθήνα, έχοντας ανειλημμένες κοινωνικές υποχρεώσεις.

    koukas 2

    Η πρώτη αφορούσε την παρουσία του σε ένα μυθικό πάρτι γνωστής οικογένειας που έλαβε χώρα σε χώρο της οδού Πειραιώς ενώ αμέσως μετά έδωσε το παρόν στο opening της Άννας Βίσση στο καλοκαιρινό Hotel Ερμού, που στεγάζεται στο Romeo της παραλιακής.

    Εκεί διασκέδασε με την ψυχή του μέχρι τις μικρές ώρες τραγουδώντας μεταξύ πολλών άλλων το «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…» που τυγχάνει από τα αγαπημένα σουξέ του κ. Κωνσταντίνου Κουκά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάκης Γαβαλάς: Από τα glam πάρτι της υπερβολής, στο πλιάτσικο της βίλας του (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υβέτ Κοσμετάτου: Η άνεργη σύζυγος του «κυνηγού κεφαλών», η επόμενη μέρα και η αντικαταστάτρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Μπακογιάννης: Δείπνο με την Σία και την πρώην σύζυγό του



    ΣΧΟΛΙΑ