• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός κατηγορεί τον Μπους για σεξουαλική παρενόχληση

    • NewsRoom
    χέδερ λιντ


    Μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο Γουάινσταϊν, οι γυναίκες του Χόλιγουντ έχουν συσπειρωθεί, ενώ όλο και περισσότερες ηθοποιοί καταγγέλλουν ισχυρούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτή τη φορά η Χέδερ Λιντ κατηγορεί τον Τζορτζ Μπους τον Πρεσβύτερο για παρενόχληση.

    Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως όταν πόζαραν για μία φωτογραφία με το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, ο Μπους της έπιασε τα οπίσθια.

    «Όταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους, τέσσερα χρόνια πριν για την προώθηση μίας ιστορικής τηλεοπτικής σειράς στην οποία εργαζόμουν, με παρενόχλησε σεξουαλικά την ώρα που ποζάραμε για μία φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Με “χούφτωσε” πίσω από το αναπηρικό καροτσάκι με τη γυναίκα του να στέκεται δίπλα. Μού είπε επίσης και ένα σόκιν αστείο», έγραψε η Λιντ σε ανάρτησή της με τη φωτογραφία στο Instagram, η οποία στη συνέχεια σβήστηκε.

    χέδερ λιντ

    «Και στη συνέχεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε πάλι. Η Μπάρμπαρα έστρεψε τα μάτια της πάνω του σαν να του έλεγε “όχι πάλι”. Ο σωματοφύλακάς του μού είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογραφία», πρόσθεσε η Λιντ.

    Ο 93χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχθηκε την ενέργειά του αυτή και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι ίσως έκανε λάθος.

    «Ο Πρόεδρος Μπους ποτέ και υπό καμία συνθήκη δεν θα προκαλούσε ηθελημένα μία τέτοια πίεση στον οποιονδήποτε και ζητά ειλικρινά συγγνώμη, εάν το χιούμορ του στεναχώρησε την κυρία Λιντ», δήλωσε εκπρόσωπός του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρήνος στην παγκόσμια μουσική για τον θάνατο του θρυλικού Φατς Ντόμινο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάνα Μπάρμπα: Το «όχι» στον Γουάινσταϊν μού κόστισε μια καριέρα στην Αμερική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ραμόνα μίλησε για όλους και για όλα – Δείτε το σπίτι της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ