• LIFE&STYLE

    Γ. Αγγελόπουλος: Απίστευτο! – Δείτε πότε θα λάβει τα 100.000 ευρώ από το Survivor

    • NewsRoom
    Αγγελόπουλος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Μπορεί το Survivor να τελείωσε, όμως ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι, Γιώργος Αγγελόπουλος ακόμη δεν έχει λάβει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε. Μάλιστα, θα καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

    Στη συμφωνία τους με την παραγωγή έγινε ξεκάθαρο από την αρχή πως ο κάθε «Μαχητής» θα αμειβόταν με το ποσό των 500 ευρώ για κάθε μήνα που θα παρέμεινε στο παιχνίδι. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει πριν συμπληρωθεί ο εκάστοτε μήνας, τότε η αμοιβή θα υπολογίζεται ανά εβδομάδα παραμονής του.

    Όπως αποκαλύπτει το Secret των Παραπολιτικών, «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

    συμβόλαιο

    Το έπαθλο των 100.000 ευρώ

    Όσον αφορά στο έπαθλο του Αγγελόπουλου, ο νικητής θα λάβει τα 100.000 ευρώ, αφού περάσουν 6 μήνες από τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του Survivor.

    «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. (…) Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή)».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το χρυσό συμβόλαιο και το προϊόν που θα διαφημίσει – Πόσα χρήματα θα πάρει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Πρίντεζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Τα ονόματα έκπληξη των διάσημων που συζητούν για το ριάλιτι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ