• LIFE&STYLE

    ‘Εξω φρενών η Βασίλισσα Ελισάβετ με τις αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom

    Μέγκαν Μαρκλ, Βασίλισσα Ελισάβετ


    Δυσαρεστημένη φαίνεται πως είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στο Vanity Fair. Η μέλλουσα πριγκίπισσα μίλησε ανοιχτά για τον έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι, κάτι που ενόχλησε την Βασίλισσα.

    «Είμαστε ζευγάρι και είμαστε ερωτευμένοι», δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός της σειράς Suits, ενώ μέχρι πρότινος προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Μέγκαν Μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ για το Vanity Fair

    Όπως αποκάλυψε ο βασιλικός μπάτλερ στην Daily Star, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Σκωτία, δεν είχαν ενημερωθεί για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ. Γι’ αυτό το λόγο, αισθάνονται δυσαρεστημένοι, γεγονός που θα φέρει αμηχανία στην πρώτη συνάντηση της ηθοποιού με την βασίλισσα, η οποία δεν φαίνεται ότι θα αργήσει να συμβεί.

    Βασίλισσα Ελισάβετ

    Συγκεκριμένα, ο μπάτλερ, οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, δήλωσε ότι εργάζεται για την βασιλική οικογένεια περισσότερο από 10 χρόνια και ότι, «Η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν γνώριζαν ότι (η Μέγκαν) θα έδινε αυτή τη συνέντευξη. Γνωρίζω πως η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί της. Οι δυο τους μίλησαν στο κάστρο του Μπάλμοραλ και ο πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στο γιο του, Χάρι. Αυτό είναι πολύ σοβαρό».

    Πάντως, όταν η εφημερίδα ζήτησε από το παλάτι του Κένσιγκτον να σχολιάσει τις δηλώσεις του μπάτλερ, εκπρόσωπος του παλατιού διέψευσε τον ανώνυμο μπάτλερ λέγοντας ότι, «Αυτά δεν είναι αλήθεια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για τον έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kate Middleton: Ποιο θα είναι το φύλο και το όνομα του μωρού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταμάτης Μαλέλης- Εύη Κουτσαυτάκη: Δυο ξένοι στο ίδιο κανάλι (ΣΚΑΙ)



    ΣΧΟΛΙΑ