• First Top Stories

    Εμανουέλ-Μπριζίτ Μακρόν: Έσπασαν το πρωτόκολλο και βόλταραν στο Σύνταγμα ανάμεσα στον κόσμο (pics+video)

    • NewsRoom


    Σπάζοντας το πρωτόκολλο, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ άλλαξαν τα σχέδιά τους και τελικά αντί να κατευθυνθούν προς το Αεροδρόμιο για την προγραμματισμένη τους επιστροφή, αποφάσισαν να περπατήσουν στους δρόμους του Συντάγματος.

    Έπειτα από το γεύμα και τη συζήτηση που είχαν με μέλη της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας στο Γαλλικό Ινστιτούτο, αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες και διανοούμενους, ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ πήγαν στο Σύνταγμα για μια βόλτα, ενώ η πτήση τους έφευγε στις 16.00.

    Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν αρκέστηκε στο να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητό του, αλλά θέλησε να γνωρίσει την ελληνική πρωτεύουσα με τα πόδια! Έτσι, κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, πήγαν αρχικά στην πλατεία Συντάγματος, την οποία είχαν δει και χθες μεν, άδεια δε, χαιρέτησαν όποιον τους πλησίασε και ακολούθως κατέβηκαν την Ερμού.

    Το ζευγάρι, έχοντας φυσικά τους άνδρες ασφαλείας στο πλευρό του, κατεβαίνει τον πιο κεντρικό και γνωστό πεζόδρομο της Αθήνας χαιρετώντας μικρούς μεγάλους, συνομιλώντας μαζί τους και βγάζοντας συνεχώς selfies.

    Ο Εμανουέλ Μακρόν μοιράζει… φιλιά στους περαστικούς και χαιρετά ακόμη και όσους -έκπληκτους- βγαίνουν στα μπαλκόνια για να δουν το… απίστευτο!

    https://www.facebook.com/protothemagr/videos/10155220356837199/

    Όπως είναι λογικό η απογείωση του γαλλικού προεδρικού αεροσκάφους αναμένεται να έχει αρκετή καθυστέρηση. Στο αεροδρόμιο θα βρεθούν για να τον αποχαιρετήσουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

     



    ΣΧΟΛΙΑ