• Gossip

    Δήμητρα Μέρμηγκα: Η συνάντηση με τον πρώην, ο χορός και η αντίδραση του Γιάννη Κούστα

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)


    Λένε ότι όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή, κάτι που βίωσε στον απόλυτο βαθμό η χαριτόβρυτος αρραβωνιαστικιά του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, στο δείπνο για τα ογδόντα χρόνια δράσης της ΕΛΕΠΑΠ.

    Η γοητευτική νεαρά των είκοσι τεσσάρων Μαΐων και ο αγαπημένος της ήταν από τα ζευγάρια που τράβηξαν τα βλέμματα το συγκεκριμένο βράδυ, στο χορευτικό δείπνο που έλαβε χώρα στο Ecali Club με guest την Άννα Βίσση, που τραγούδησε αφιλοκερδώς.

    Ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Μέρμηγκα, Πάνος Μαρουλίδης (αριστερά)
    Ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Μέρμηγκα, Πάνος Μαρουλίδης (αριστερά)

    Τα βλέμματα όμως -γι’ αυτούς που ήξεραν φυσικά- τράβηξε και ένας γοητευτικός νεαρός, ο Πάνος Μαρουλίδης, ο οποίος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το ζεύγος Γιάννη Κούστα-Δήμητρας Μέρμηγκα, τον εφοπλιστή κ. Μιχάλη Μποδούρογλου και τον επίσης εφοπλιστή κ. Πάρη Δράγνη που συνοδευόταν από την νεότατη σύζυγό του Πατρίτσια.

    Ο νεαρός Μαρουλίδης, που προέρχεται από μια οικονομικά εύρωστη επιχειρηματική οικογένεια, ήταν παλιότερα σύντροφος της Δήμητρας Μέρμηγκα, μόνο που οι υπεύθυνες για το sitting της βραδιάς μάλλον δεν το γνώριζαν.

    Έτσι, τον έβαλαν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την πρώην του και τον νυν αρραβωνιαστικό της, ο οποίος τον χαιρέτησε και συνομίλησε για λίγο μαζί του.

    Την ώρα που ο χορός είχε ανάψει, ο Πάνος Μαρουλίδης ζήτησε από την πρώην αγαπημένη του να χορέψουν και αυτή δεν του χάλασε το χατήρι.

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με πόζα ντίβας στο Capri
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με πόζα ντίβας στο Capri

    Οι δυο τους χόρεψαν αρκετή ώρα δείχνοντας να το απολαμβάνουν, υπό το βλέμμα του Γιάννη Κούστα που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, σκεπτικός.

    Την ίδια στιγμή στο κοσμικό γαϊτανάκι που είχε καταλάβει τους χώρους του Ecali Club, κάποιες κυρίες σχολίαζαν τον χορό της κ. Μέρμηγκα με τον γοητευτικό πρώην της, υπό το βλέμμα και την σιωπή του νυν αρραβωνιαστικού της.

    Μόλις τελείωσε ο χορός, η κ. Μέρμηγκα και ο κ. Μαρουλίδης επέστρεψαν χαμογελαστοί στο τραπέζι τους και κάθισαν να πάρουν ανάσες, σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

    Λάμψη, glam, την Άννα Βίσση και μια απρόσμενη συνάντηση δύο πρώην που συνυπήρξαν για λίγες ώρες στο ίδιο τραπέζι…



    ΣΧΟΛΙΑ