ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χούλιγκαν επιτέθηκαν στη συνοδεία αυτοκινήτων, που μετέφερε τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο στη Ριζούπολη για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ για την Super League.
Οι άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν στους γύρω δρόμους και έσπασαν το πίσω παρμπρίζ του συνοδευτικού αυτοκινήτου του γιου του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, χωρίς να δημιουργηθούν μεγαλύτερες ζημιές, σύμφωνα με πληροφορίες.
Πριν από την έναρξη, χούλιγκαν επιτέθηκαν και σε αυτοκίνητα που επέβαιναν φίλους του Δικεφάλου για να πάνε στο γήπεδο.
Αργότερα, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχετική φωτογραφία από το αυτοκίνητο με τις ζημιές με το σχόλιο «Οι δρόμοι στη Φιλαδέλφεια είναι πολύ στενοί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαριάννα Λάτση: Στην Αμερική για τον Φίλιππο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sinead O’Connor: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τα βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα της (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγαρο Μουσικής: Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε την Εθνική Όπερα του Πεκίνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Σε τροχιά σύγκρουσης Ζελένσκι και Τραμπ από το deal για το ρωσικό ντίζελ και τον ενεργειακό πόλεμο με την Ρωσία
- Μενίδι: Νεκρή 89χρονη μέσα στο σπίτι της – Προσήχθη ο 62χρονος γιος της, εξετάζεται το ενδεχόμενο ασφυξίας
- Drewry: Στα 4.351 δολάρια η μέση τιμή μεταφοράς κοντέινερ με πλοία
- «Προλαμβάνω»: Έναρξη αύριο Τρίτη με δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού – Πάνω από 554.000 πολίτες με ευρήματα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.