• LIFE&STYLE

    Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης: «Ο Ορέστης Τσανγκ είναι καραγκιόζης»


    Έντονες ήταν οι αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του… Ορέστη Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του Survivor επιλέχθηκε από τη διοίκηση Μπουτάρη ως το πρόσωπο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αβαρλής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» χαρακτήρισε τον Ορέστη «καραγκιόζη», εξαιτίας της απόφασης του αντιδήμαρχου Τουρισμού, Σπ. Πέγκα να επιστρατεύσει τον ελληνο-κινέζο για να βοηθήσει τον δήμο στην διείσδυσή του στην Κίνα.

    Ο κ. Αβαρλής χαρακτήρισε καραγκιόζη τον παίκτη του Survivor και γενικότερα όλους όσους παίζουν σε τέτοια παιχνίδια. «Αλλά βέβαια τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά», σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο δημοτικός σύμβουλος.

    Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η δημοτική σύμβουλος Γ. Ρανέλλα από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη όπου υπεραμύνθηκε της απόφασης του δήμου σχολιάζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.

    Από την άλλη μεριά, σοβαρό άνθρωπο χαρακτήρισε τον ελληνο-κινέζο επιχειρηματία ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπ. Πέγκας, ο οποίος τον γνώριζε πριν από την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Σπαλιάρας, οι τσακωμοί και το… «στρουμφοχωριό» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής με 50 γραμμάρια κοκαΐνη στη Λήμνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα γραφεία του ΣΚΑΪ – Πώς την υποδέχτηκαν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ