• Gossip

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οριστικά εκτός «Nomads» η άνεργη ξανθιά

    konstantina-spyropoulou


    Παρά τα όσα ακούστηκαν στο «Πρωϊνό» σήμερα περί της άνεργης κορασίδος Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι έχει περάσει ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις για το reality «Nomads», τελικά δεν θα συμμετάσχει.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, η ξανθιά bimbo φέρεται να πίστευε ότι είναι ακόμη μεγάλο όνομα, παρά την απόλυσή της από τον Alpha.

    Γι’ αυτό, σύμφωνα με τα όσα γίνονται σιγά-σιγά γνωστά τώρα που όλα τελείωσαν, έθεσε από την αρχή απαιτήσεις που άφησαν με το στόμα ανοιχτό τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και έτερα έμπειρα στελέχη του σταθμού.

    Ο διακαής της πόθος, ήταν να πετύχει μια συμφωνία, που εκτός από την συμμετοχή της στο reality, θα της εξασφάλιζε και μια εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

    Όταν της ξεκαθαρίστηκε, ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο, φέρεται να ζήτησε να συμμετάσχει ως πανελίστρια σε μια από τις εκπομπές του Antenna, όπως είναι «Το Πρωϊνό» ή το νέο late night του Γιώργου Λιάγκα.

    Γενικά όπως ψιθυρίζεται, έκανε τα πάντα σε επίπεδο συζητήσεων, ώστε να εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από μια συμμετοχή της στο reality του σταθμού.

    Όταν διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, ζήτησε σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στους διαδρόμους του καναλιού, αν πάει στο Nomads να έχει δικό της στυλίστα και μακιγιέρ, τους οποίους θα επιλέξει η ίδια!

    Ήταν κάτι που άφησε άφωνους τους συνομιλητές της, οι οποίοι φυσικά δεν ενέδωσαν ούτε σε αυτό το αίτημα, δείχνοντάς της ευγενικά την πόρτα της εξόδου.

    Μάλιστα, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, για την οποία τόσα έχουν γραφτεί από την ημέρα που ενέσκηψε στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέχρι την ημέρα που έκανε την τελευταία της εκπομπή, θα είχε τέτοιες απαιτήσεις.

    Απαιτήσεις, οι οποίες θα άρμοζαν σε μια σταρ με καριέρα αρκετών ετών και όχι σε ένα κορίτσι που από πανελίστρια απέκτησε δική της εκπομπή χάρη στην επιρροή που ασκούσε στον ιδιοκτήτη του Aplha, όπως έχει γραφτεί κατακόρον.

    Μόνο που την άνοδό της ακολούθησε η εκκκωφαντική πτώση της και τα ραντεβού της απελπισίας όλο το καλοκαίρι, προκειμένου να βρει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη, αν και δεν «σκοτώθηκε» κανένα κανάλι, να την εντάξει στο δυναμικό του.

    Μόνο ο Antenna της πρότεινε να συμμετάσχει στο Nomads, αλλά μετά τα όσα ζητούσε οι υπεύθυνοι την άφησαν να πάει στο καλό και να αναζητήσει αλλού την τύχη της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηθοποιός από το Grey’s Anatomy αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε ο «Mr Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί – Το love story με την 27χρονη Σεϊμά (PICS – VIDEO)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκυος η Δούκισσα Νομικού



    ΣΧΟΛΙΑ