• Gossip

    Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ξέσπασμα του αδελφού της για τις ανέκδοτες φωτογραφίες (video)

    • NewsRoom
    Βουγιουκλάκη


    Εκνευρισμένος δηλώνει ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκης, Τάκης, για τη δημοσίευση ανέκδοτων φωτογραφιών της αξέχαστης σταρ στο περιοδικό Down Town.

    Πρόκειται για τη φωτογραφία της Αλίκης που δείχνει θλιμμένη και ευάλωτη. Η λήψη της φωτογραφίας χρονολογείται το 1975, όταν βρήκε το εξοχικό σπίτι της στο Θεολόγο άδειο. Τα πράγματα τα είχε πάρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την «εκδικηθεί» μετά το διαζύγιό τους. Αυτό που προκάλεσε το θυμό και το ξέσπασμα του Τάκη Βουγιουκλάκη ήταν το γεγονός ότι δεν αποτελεί είδηση, εφόσον αυτό ήταν ήδη γνωστό από παλιά.

    Δείτε το βίντεο:

    O Tάκης Βουγιουκλάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «La biri biri» είπε ότι, «Κάντε μου τη χάρη. Εδώ και πολλά χρόνια είχε δημοσιευτεί και είχε γίνει πρώτη είδηση. Δεν είναι καινούριο το γεγονός. Είχαν βγει οι φωτογραφίες δυστυχώς. Γι΄αυτό λέω ότι κάποιοι είναι κατάπτυστοι!».

    Άλλη μία φωτογραφία από το περιστατικό που περιγράφεται στο περιοδικό, είχε δημοσιευτεί πριν λίγα χρόνια από το Joy. Σε εκείνη, η Αλίκη φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα, στο τηλέφωνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για πρώτη φορά: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με κοντά μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουγιουκλάκη: Η «νεκροβάπτιση» της Αλίκης και ο θάνατος του πατέρα της που την στιγμάτισε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι σέξι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες 21 χρόνια μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ