• LIFE&STYLE

    Alessandra Ambrosio: Η απόλυτη καλλονή «ψηφίζει» Ελλάδα – “Viva la Grecia” (pics, video)

    Ambrosio

    H Alessandra Ambrosio (τρίτη από αριστερά) με τις φίλες της στα ελληνικά νησιά


    Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο και την Πάρο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio, που είναι και ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και πρώην «άγγελος» της Victoria’s Secret.

    Η Ambrosio δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίσει την Ελλάδα που τόσο αγαπάει στα social media! Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι οι 8,6 εκατομμύρια followers της απ’ όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν να… αποθεώνει την χώρα μας και τις ομορφιές της, κάνοντας τις διακοπές της μαζί με φίλες της σε σκάφος.

    Δείτε videos:

    Όπως προκύπτει από τα «Stories» στο Instagram της, η Ambrosio, δηλωμένη λάτρης του ελληνικού καλοκαιριού, πέρασε από τη Νάουσα της Πάρου, όπου διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή της, ενώ κολύμπησε και στις θάλασσες της Μυκόνου μαζί με τις φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.

    Ambrosio

    Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος… «πρέσβειρα» του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 111.196 likes: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).

    Ambrosio

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Full in love η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη! Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χλιδή που «ζαλίζει»: Τα πολυτελή γιοτ της Ritz-Carlton ξεκινούν luxury κρουαζιέρες (και στη Μεσόγειο)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ «λιώνει» για τον Ντάνο – «Είναι… αρρώστια! θα κερδίσει το αγόρι μας» 



    ΣΧΟΛΙΑ