• LIFE&STYLE

    1.000+1 νύχτες στη Μύκονο: Έφεραν μέχρι και καμήλες για τη συναυλία Ρέμου στο Nammos (video)


    Σε ανατολίτικους ρυθμούς θα χορέψει η Μύκονος καθώς απόψε θα πραγματοποιηθεί στο Nammos η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος θα εμφανιστεί επί σκηνής με τον Λιβανέζο συνάδελφό του Ragheb Alama και τον Τούρκο Mustafa Sandal. Oι ιδιοκτήτες του χώρου που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία επιστράτευσαν μέχρι και καμήλες από το Κουβέιτ.

    Άραβες και Τούρκοι κρoίσοι έχουν ήδη καταφθάσει με lear jets και πολυτελείς θαλαμηγούς στο νησί των Ανέμων και το διάσημο Nammos όπου θα πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

    Οι ιδιοκτήτες που για ακόμη μια φορά θέλουν να κάνουν την διαφορά, επιστράτευσαν μέχρι και καμήλες από το Κουβέιτ επιδιώκοντας το σκηνικό να είναι παραμυθένιο και να θυμίζει κάτι από 1000+1 Νύχτες.

    Δείτε το video από το mykonoslive.tv:

    https://youtu.be/EyTju-56k70

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Nammos οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ – Καραδοκούν για την συναυλία του Ρέμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντά η ΓΓ Περιουσίας Π. Πέρκα στο ρεπορτάζ για τις χαμηλές τιμές της σύμβασης του Nammos που αποκάλυψε το mononews.gr

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 4+1 ερωτήματα για τη (περίεργη) σύμβαση της ΓΓ Περιουσίας Π. Πέρκα με το Nammos στην Μύκονο. Το πρόβλημα με τον Ρέμο



    ΣΧΟΛΙΑ