• Gossip

    Γιατί εξαφανίστηκε ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος; Tι ετοιμάζει;

    Survivor


    Ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ηρεμήσει για λίγο καιρό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως επιθυμεί να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος.

    Εξάλλου όπως  φημολογείται, ο Ντάνος συζητά μεγάλη τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει από τον ΣΚΑΪ.

    Ακόμη όμως δεν έχει αποφασίσει κάτι. Η τηλεόραση δεν είναι κάτι στο οποίο στόχευε και θέλει να το σκεφτεί πολύ πριν κάνει το μεγάλο βήμα.

    Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε να διευθετεί τις υποχρεώσεις του: Εμφάνιση στο Survivor Panorama και συμμετοχή στο πάρτι των παικτών του παιχνιδιού.

    Και μπορεί τελικά να επέστρεψε στην αγαπημένη του Σκιάθο, όπου γνώρισε επίσης την αποθέωση, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αναφέρει το Secret έχει να κάνει αυτό το καλοκαίρι τρία μεγάλα ταξίδια.

    Πρώτον θα επισκεφθεί την Αμερική, όπου και θα βραβευτεί από τους Έλληνες ομογενείς. Έπειτα αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο όπου επίσης θα βραβευτεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρίτος του σταθμός θα είναι η γειτονική Τουρκία, καθώς και εκεί θέλουν να τον βραβεύσουν για το ήθος και τον σεβασμό του απέναντι στους Τούρκους στα αγωνίσματα Ελλάδας-Τουρκίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η «θρυλική» εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ που έγινε κέρινο ομοίωμα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Ντάνος ξεκίνησε τα unfollow: Ποιες επώνυμες σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Έκαναν την προίκα τους – Ριφιφί σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους



    ΣΧΟΛΙΑ