• LIFE&STYLE

    Γέλια μέχρι δακρύων: Το twitter “τρολλάρει” τον γάμο Ρουβά-Ζυγούλη

    ρουβάς ζυγούλη


    Την Δευτέρα τα δύο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, παντρεύτηκαν έπειτα από 13 χρόνια σχέσης και έχοντας ήδη αποκτήσει 4 παιδιά. Η τελετή του γάμου έλαβε χώρα στην Εκάλη, με κουμπάρους τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

    Ο λεγόμενος “γάμος της χρονιάς”, συζητήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην τηλεόραση, τα περιοδικά και το διαδίκτυο, ενώ αναλύθηκε λεπτομερώς κάθε κομμάτι της περίφημης τελετής. Στο twitter, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο το μεγάλο γεγονός και οι φίλοι “τουιτεράδες” έκαναν αυτό που ξέρουν: σχολίασαν με χιούμορ, σαρκασμό και καυστικότητα.

    To twitter, πέρα από τον σχολιασμό για το βασικό γεγονός του γάμου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του ζευγαριού με τους Βαρδινογιάννηδες, αλλά και στους καλεσμένους του ζεύγους που, επειδή προέρχονται από συγκεκριμένο χώρο, παρευρέθηκαν και στον γάμο της Δευτέρας  και στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού την Τρίτη.

    Άλλοι συνέδεσαν τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας με το Survivor, άλλες “θρήνησαν” που δεσμεύεται ο διάσημος τραγουδιστής, κάποιοι διασκέδασαν με την “οικογενειακή” φωτογραφία που ανέβασαν και μερικοί έκαναν λόγο ακόμη και για το hashtag #sakiskatia!

    Μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets:

    https://twitter.com/IFOCmZTKGTAgM1T/status/882311294153609218

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρουβάς – Ζυγούλη: Μέσα στη δεξίωση του γάμου της χρονιάς! (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Oι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Οι κακοντυμένες της βραδιάς που συζητήθηκαν



    ΣΧΟΛΙΑ