• Gossip

    Εντυπωσιακό! Αυτό είναι το γιοτ των 426,2 εκατ. ευρώ!

    γιοτ


    Είναι ένα τεράστιο γιοτ, με τρία κατάρτια που είναι ψηλότερα και από το διάσημο Big Ben! Αυτή την περίοδο, περνάει τις τελευταίες επιθεωρήσεις στο Γιβραλτάρ, λίγο πριν παραδοθεί στον περήφανο ιδιοκτήτη του, τον Ρώσο μεγιστάνα Andrey Melnichenko.

    Ο Ρώσος μεγιστάνας Andrey Melnichenko με τη σύζυγό του Aleksandra γιοτ
    Ο Ρώσος μεγιστάνας Andrey Melnichenko με τη σύζυγό του Aleksandra

    Αυτό το μήκους 144 μέτρων γιγάντιο γιοτ -του οποίου η κατασκευή στοίχισε το απίστευτο ποσό των 426,2 εκατ. ευρώ- πρόκειται να ονομάζεται “Sailing Yacht A”. Διαθέτει οκτώ καταστρώματα, ένα ελικοδρόμιο αλλά και ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο για να παρατηρούν οι επιβάτες τον βυθό!

    Τα τρία περίφημα κατάρτια του έχουν το καθένα ύψος 91,4 μέτρα, δηλαδή ξεπερνούν σε ύψος το διάσημο ρολόι Big Ben της βρετανικής Βουλής, το οποίο έχει ύψος 55 μέτρα.

    Το τεράστιο αυτό γιοτ -που αναμένεται να παραδοθεί στον Ρώσο μεγιστάνα (η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 13,4 δισ. δολάρια) στα τέλη του Μαΐου- μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 20 επιβάτες ενώ θα διαθέτει πλήρωμα 54 ατόμων που θα εξυπηρετούν κάθε πιθανή και απίθανη ανάγκη τους.

    phillipe starck
    Ο Γάλλος σχεδιαστής Phillipe Starck

    Αξίζει να σημειωθεί ότι την εσωτερική διακόσμηση την έχει αναλάβει ο Γάλλος interior designer Philippe Starck, που είχε αναλάβει και τη διακόσμηση του πάρτι αρραβώνων του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα με τη Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    γιοτ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Twitter γλεντάει με το λάθος που έγινε στο Survivor!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει και άλλο ριάλιτι μετά το Survivor;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Jon Snow κάνει διακοπές στις Σπέτσες και φωτογραφίζεται με τους φαν του!



    ΣΧΟΛΙΑ