• LIFE&STYLE

    Εννέα επιλογές με τζακούζι για καυτές χειμερινές αποδράσεις

    • NewsRoom


    Χειμώνας μπαίνει και τι καλύτερο για τις χειμερινές εξορμήσεις μας από μια απόδραση σε έναν όμορφο και άνετο χώρο με τζακούζι;

    Για του λόγου το αληθές, η ομάδα της Trivago συνέταξε μία λίστα με εννέα επιλογές για αξέχαστες εμπειρίες.


    1. Φεγγαρογνέματα | Τρίκαλα Κορινθίας

    Τα «Φεγγαρογνέματα» είναι ένα ξύλινο πολυτελές συγκρότημα με σουίτες που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ένα ζεστό και ήρεμο περιβάλλον. Αποτελείται από τέσσερις αυτόνομες πολυτελείς μεζονέτες, που συνδυάζουν το παραδοσιακό, το αρχοντικό και το μοντέρνο στιλ.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι τρικαλα κορινθιας

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι τρικαλα κορινθιας

    2) Klymeni Traditional Homes | Ναύπλιο

    Στον δρόμο για το Φρούριο του Παλαμηδίου, περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, πορτοκαλεώνες, κήπους, και ένα ιδιωτικό βυζαντινό εκκλησάκι, βρίσκεται το Klymeni Traditional Homes. Πολυτελείς, αυτοεξυπηρετούμενες, πέτρινες κατοικίες και διαμερίσματα για μία ήρεμη, ξεκούραστη και μοναδική φιλοξενία, με θέα το Φρούριο του Παλαμηδίου, τον αργολικό κάμπο, και τον αργολικό κόλπο.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι ναυπλιο

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι ναυπλιο

    3) Nikopolis Thessaloniki | Θεσσαλονίκη

    Το Hotel Nikopolis Thessaloniki είναι Boutique City Resort πέντε αστέρων, χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων. Ξεχωρίζει για το ολοκληρωμένο Wellness & Fitness Club όπου θα βρείτε: γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων , γήπεδα τένις, θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, μασάζ, σάουνες,  hammam, υδρομασάζ – jacuzzi , υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης, εκμάθηση κολύμβησης σε παιδιά και ενήλικες.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι θεσσαλονικη

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι θεσσαλονικη

    4) Hydrama Grand Hotel | Δράμα

    Ένα ξενοδοχείο δίπλα στο κέντρο της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα πάρκα των Βαλκανίων, το Hydrama Grand. Στην Presidential Suite και στην  Hydrama Grand Suite θα συνατήσετε μόνο άνεση και πολυτέλεια! Οι δυο αυτές σουίτες διαθέτουν υδρομασάζ-πισίνα με χρωματοθεραπεία. Στην προεδική σουίτα θα βρείτε επίσης εσωτερική βεράντα και ελλειπτικό ποδήλατο.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι Δραμα

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι Δραμα

    5) Eliton Hotel & Spa | Λουτράκι

    Το Eliton Hotel & Spa βρίσκεται στο χωριό Λουτράκι και προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, δωμάτια με θέα στο βουνό Καϊμακτσαλάν και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Υπάρχουν τρεις τύποι δωματίων, το standard δίκλινο, το superior δίκλινο με τζάκι και η σουίτα με τζάκι και jacuzzi.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι λουτρακι

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι λουτρακι

    6) Athens Atrium | Aθήνα

    Το ξενοδοχείο Athens Atrium είναι γνωστό για την άνεση, την προσωπική εξυπηρέτηση και την κλασική του κομψότητα. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ διακρίνονται για την άνεση και την πολυτέλεια.

    7) Πανδίων Boutique Hotel & Suites | Λίμνη Πλαστήρα

    Διαμονή με φυσικό background την μαγευτική λίμνη Πλαστήρα για να ξυπνήσετε μέσα στη φύση. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με παροχές υψηλού επιπέδου, ενώ τα έπιπλα και οι ζεστές επιλογές χρωμάτων είναι στοιχεία που αναδεικνύουν το παραδοσιακό ύφος του ξενοδοχείου.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι λιμνη πλαστηρα

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι λιμνη πλαστηρα

    8) Αρχοντικό Μετσόβου Boutique | Μέτσοβο

    Θα το βρείτε στο κέντρο του Μετσόβου, ένα υπέροχο, νεόκτιστο αρχοντικό που ανοίγει τις πόρτες του για να προσφέρει την αυθεντική, μετσοβίτικη φιλοξενία. Τα στοιχεία που κυριαρχούν είναι η πέτρα, το ξύλο και ο παραδοσιακός χαρακτήρας, σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα της πολυτέλειας με τις σύγχρονες ανέσεις.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι μετσοβο

    9) Pomegranate Wellness Spa Hotel | Χαλκιδική

    Το ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa θεωρείται ένα από τα καλύτερα, νέα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και ένα από τα πιο συναρπαστικά τουριστικά θέρετρα ευεξίας και αναζωογόνησης στην Ελλάδα.

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι χαλκιδικη

    δωματιο με ιδιωτικο τζακουζι χαλκιδικη



    ΣΧΟΛΙΑ