ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γενέθλια είχε χτες (29 Μαρτίου) η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου. Η μικρή Μαρίνα, έκλεισε τα 2 και η μητέρα της δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook για να ευχηθεί στην «ξανθούλα» της, όπως φωνάζει χαϊδευτικά την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.
«..μωράκι μου … αγάπη μου … παιδί μου … ❤️ σπάει η καρδιά μου από χαρά … που Σ έχω … που Σ έχουμε ❤️ Χρόνια πολλά ξανθούλα μου ❤?❤», έγραψε η παρουσιάστρια και το Instagram πήρε «φωτιά».
Δείτε την φωτό μητέρας και κόρης που σάρωσε σε likes:
https://www.instagram.com/p/BSOmkTyBzO5/?taken-by=elenimenegaki
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερωτευμένος ο γιος της Ελένης Μενεγάκη – Δείτε την τρυφερή φωτογραφία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eλένη Μενεγάκη: Τι κάνει βλέποντας Survivor; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Ξανά μαζί μετά από 7 χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όρμπαν: Ζητά από την ΕΕ να στείλει εμπειρογνώμονες για τη ζημιά στον αγωγό Ντρουζμπά
- Paramount: Πρόβλεψη για πτώση εσόδων έως $7,35 δισ. το α’ τρίμηνο – Ισχυρή ανάπτυξη στο streaming
- Σε ανεπαρκή σχεδιασμό της εγκατάστασης η διάβρωση των σωλήνων και η φονική έκρηξη στη Βιολάντα – Στον ανακριτή Τρικάλων το πόρισμα
- Το φθηνό κρασί κέρδισε το 2025 – Μεγάλη αύξηση στις εισαγωγές παρά την μικρότερη κατανάλωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.