• LIFE&STYLE

    Δέκα φορές που η Theresa May μας εξέπληξε με το φετίχ της

    Τερέζα Μέι


    Ο “αγώνας” μεταξύ της Theresa May και του Jeremy Corbyn για την πρωθυπουργία συνεχίζεται και κορυφώνεται σήμερα. Οι κάλπες έχουν ανοίξει ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι Βρετανοί πολίτες καλούνται να καταθέσουν την ψήφο τους.

    Η Theresa May, νυν πρωθυπουργός με την πολιτική χροιά του Συντηρητικού Κόμματος, έχει σχολιαστεί αμέτρητες φορές για διάφορα πολιτικά θέματα, μιας και αποτελεί σημαντικό πρόσωπο της διεθνούς επικαιρότητας. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι και τα tabloids την συζητούν και έναν ακόμη λόγο: τα εκκεντρικά της παπούτσια!

    Η Βρετανίδα πρωθυπουργός – και υποψήφια ξανά για τη θέση –  έχει το δικό της φετίχ και αυτό είναι τα εξεζητημένα, αλλά πάντοτε κομψά, υποδήματα. Πολλοί θεωρούν πως δεν αρμόζει σε μια γυναίκα της πολιτικής ηγεσίας να ντύνεται κατ’ αυτό τον τρόπο, καθώς πιο συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα σκουρόχρωμα και αυστηρά ντυσίματα. Άλλοι την επικροτούν για τις επιλογές της και ενθουσιάζονται με τη διαφορετικότητά της αυτή.

    Ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο εκκεντρικά παπούτσια που έχει φορέσει ποτέ, εκπλήσσοντας τόσο τον πολιτικό κόσμο όσο και εμάς. Φαίνεται, πάντως, να έχει μια προτίμηση στο λεοπάρ σχέδιο, εφόσον βλέπουμε πολλές παραλλαγές του. Δεν ξέρουμε προς το παρόν ποια θα είναι τα αποτελέσματα, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα πως είναι μια γυναίκα με γούστο!

     theresa-may-

    theresa may

    theresa may
    theresa may

     

    theresa10
    theresa4

     

    Britain's Prime Minister Theresa May wears shoes encrusted with a line of shiny stones as she returns to 10 Downing Street, London

    theresa9

    theresa3
    theresa5  theresa7



    ΣΧΟΛΙΑ