• LIFE&STYLE

    Χρήστος Φερεντίνος: Μένει Alpha για ακόμη μία χρονιά

    • NewsRoom
    Χρήστος Φερεντίνος


    Παραμένει ο Χρήστος Φερεντίνος για ακόμα μία χρονιά στον Alpha με το πολυαγαπημένο τηλεπαιχνίδι “Deal”.

    Ο χαρισματικός παρουσιαστής κι αυτή την σεζόν αποφάσισε να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, με αποτέλεσμα και την σεζόν 2017-2018 να τον βρίσκουμε στον Alpha, με το κλασικά λατρεμένο “Deal”. Μάλιστα φέτος; Αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα του Τραπεζίτη εντελώς στον αέρα! Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

    “… Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ένας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Έναςπαρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στηναγωνία, το χιούμορ και τη διασκέδαση.Tο «Deal», με τον Χρήστο Φερεντίνο, επιστρέφει από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου για 2η χρονιά.

    Με όσα γνωρίζουμε από την περσινή θριαμβευτική του σεζόν, αλλά και ένα νέοδεδομένο: ένα κουτί-έκπληξη που εκτινάσσει τα κέρδη ως και στα 120.000 ευρώ! Το τηλεπαιχνίδι που άλλαξε τα απογεύματά μας, θα μας υποδέχεται καθημερινά, απόΔευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, μαζί με 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στοστούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο νακερδίσει 60.000 ευρώ. Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη καιαδρεναλίνη. Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανάκαι να επιλέξει το 23ο κουτί.

    Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: ναδιπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, ναπαραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!Ένα «Deal», μέχρι και 120.000 ευρώ, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί…”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Χούκλη: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά την έξοδο από τον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΙ σε Βασίλη Λυριτζή: Σου δίνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα. Όλος ο αποκαλυπτικός διάλογος 



    ΣΧΟΛΙΑ