• LIFE&STYLE

    Black Friday: Ο απόλυτος οδηγός για να βγείτε κερδισμένοι


    Η αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday έχει αρχίσει και οι καταναλωτές περιμένουν με αγωνία την ημέρα των τρελών εκπτώσεων. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τα Public, η ελληνική εταιρία που έφερε στην Ελλάδα τον θεσμό, ανακοίνωσε πρώτη τη συμμετοχή της σε αυτόν.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι εκπτώσεις, που θα συναντήσουν οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα καταστήματα ή τα online shops των Public, όμως, αν κρίνουμε από πέρυσι σίγουρα περιμένουμε να δούμε σούπερ προσφορές, ειδικές εκπτώσεις, bundles προϊόντων, φυλλάδια και αφίσες με προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

    Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, τα Public μας δίνουν μία μικρή γεύση από τις απίστευτες προσφορές που σκοπεύουν να κάνουν, δίνοντας το Microsoft Xbox One S – 500GB & Xbox Live Gold 3 μηνών & Xbox Game Pass 3 μηνών, στην τιμή των 199,99€.

    Στις 24 Νοεμβρίου, λοιπόν, μην κανονίσετε τίποτα! Η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, έχει οργανώσει ένα ξέφρενο «πάρτι» αγορών και προσφορών, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή.

    Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από την Black Friday και να βγείτε κερδισμένοι, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον οδηγό που ετοίμασαν τα Public, με 10 χρήσιμες συμβουλές:

    10 συμβουλές για καλύτερες Black Friday αγορές

    Για να μη χαθείς μέσα σε όλον αυτόν τον «κυκεώνα» των προσφορών μπορείς να ακολουθήσεις μερικές απλές συμβουλές και να βγεις κερδισμένος.

     1.       Πότε πέφτει φέτος;

    Η Black Friday του 2017 πέφτει στις 24 Νοεμβρίου μια μέρα πιο νωρίς σε σχέση με πέρυσι. Black Friday είναι η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (Thanksgiving), η οποία είναι η τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Φέτος, η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι στις 23 Νοεμβρίου.

     2.       Ψώνια με τις πιτζάμες

    Πέρυσι το 70% των προσφορών των καταστημάτων, βρίσκονταν στα αντίστοιχα Websites τους από το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Ξεκίνα λοιπόν το online ψάξιμο από την 23η Νοεμβρίου.

     3.      Φτιάξε από τώρα λίστα με ψώνια

    Μην παρασυρθείς από τη φρενίτιδα και καταλήξεις με προϊόντα που δεν χρειάζεσαι. Φτιάξε από τώρα τη λίστα σου. Τι είναι αυτό που ψάχνεις; Games; Τηλεοράσεις; Κινητά, Αξεσουάρ;

     4.       Άσε τις προσφορές να έρθουν σε εσένα

    Μια καλή στρατηγική ειδικά για την Black Friday, αλλά και γενικά για την περίοδο των εκπτώσεων είναι να αφήσεις τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν να σε ενημερώνουν για τις προσφορές τους. Για να λάβεις πρώτος τις προσφορές του Public κάνε εγγραφή δίνοντας το email σου στην κεντρική σελίδα του site http://www.public.gr/cat/black-friday/

     5.       Προτίμησε πιστωτική κάρτα αντί για χρεωστική

    Προτίμησε πιστωτική αντί για χρεωστική κάρτα. Αφενός θα μπορέσεις να βάλεις και δόσεις, εάν υπάρχει δυνατότητα από το κατάστημα, αφετέρου έχεις μεγαλύτερο όριο αγορών. Έλεγξε από τώρα τι υπόλοιπο έχεις στην κάρτα σου και όχι την τελευταία στιγμή, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

     6.       Προτίμησε επώνυμο κατάστημα και μην παρασύρεσαι

    Όσο πλησιάζει η Black Friday, οι προσφορές θα πέφτουν βροχή. Μην παρασυρθείς από τις τιμές-χώμα που θα βρεις σε άγνωστα online καταστήματα, χωρίς εγγυήσεις και χωρίς να είσαι σίγουρος ότι το προϊόν είναι αυθεντικό. Προτίμησε κάποιο επώνυμο, καταξιωμένο και δη ελληνικό κατάστημα. Έτσι, θα έχεις και εξασφαλισμένη εγγύηση, και κάποιον να μιλήσεις εάν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

     Αυτό το ήξερες;

     Η Black Friday ως θεσμός προσφορών και εκπτώσεων στο λιανεμπόριο ξεκίνησε το 1932. Η ονομασία της συγκεκριμένης Παρασκευής  προέρχεται από το ότι την περίοδο αυτή τα καταστήματα κατέγραφαν για πρώτη φορά κέρδη και «περνούσαν στα μαύρα», δηλαδή στην κερδοφορία.

     Ποιος έφερε την Black Friday στην Ελλάδα;

    Πέρυσι, τα καταστήματα Public  έφεραν στην Ελλάδα τη BLACK FRIDAY και ξεκίνησαν μαζικά το θεσμό αυτό και μάλιστα κάλεσαν επίσημα όλη την αγορά να συμμετέχει. Η πρόσκληση εισακούστηκε από μεγάλη μερίδα καταστημάτων, τα οποία συμμετείχαν στο κάλεσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα που συμμετέχει στη Black Friday με τεράστιες εκπτώσεις
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Public: 4 νέα Βραβεία στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

     



    ΣΧΟΛΙΑ