Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Νάξο βρέθηκαν τρεις πρώην παίκτες του Survivor, ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και οι αδελφές Αϊνατζιόγλου. Ήταν καλεσμένοι σε ένα γνωστό beach bar του νησιού, στην Αγία Άννα.
Φυσικά, δεν βρέθηκαν στο νησί λόγω της καλής τους καρδιάς, αλλά με το αζημίωτο, αφού συνεχίζουν τα γνωστά τουρ τους, σε όλη την Ελλάδα.

Όπως λοιπόν έμαθε το “iefimerida.gr”, προκειμένου να εμφανιστεί στο bar, να πιει τα κοκτέιλ του και να “αράξει” στις ξαπλώστρες, ζήτησε και πήρε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000 ευρώ, όσο πήραν και οι αδερφές, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά μαζί (1.500 η μία).

Βέβαια, τα λεφτά δεν πήγαν χαμένα, αφού οι παίκτες τράβηξαν αρκετό κόσμο ο οποίος με ενθουσιασμό ζητούσε αυτόγραφα και φωτογραφίες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί εξαφανίστηκε ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος; Tι ετοιμάζει;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο «βόμβα» στο Survivor 2
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To άγνωστο χειρουργείο που έκρυψε απ’την παραγωγή του Survivor ο μισθοφόρος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατερίνα Βουτσινά κατά Μαρίας Καρυστιανού – «Η δολοφονία του αδελφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι»
- Σουηδία: Μη επανδρωμένο αεροπλάνο εντοπίστηκε κοντά στο γαλλικό αεροπλανοφορο Charles de Gaulle
- Ζελένσκι: Η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ- Ουκρανίας – Ρωσίας θα γίνει στις αρχές Μαρτίου
- Χρυσός: Σχεδόν αμετάβλητες οι τιμές με το βλέμμα στις συζητήσεις ΗΠΑ-Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.