• LIFE&STYLE

    Άνιστον: Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για να ασφαλίσει τα μαλλιά της

    Jennifer Aniston


    Διάσημοι καλλιτέχνες ή αθλητές δαπανούν μεγάλα χρηματικά ποσά για να ασφαλίσουν τα προσόντα τους.

    Η συντριπτική πλειοψηφία ασφαλίζει κάποιο μέρος του σώματός του που θεωρεί ότι έχει συμβάλει στην επιτυχία του. Η ασφάλιση τούς παρέχει αποζημίωση σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού και ανάκτηση της κατάστασής τους το συντομότερο δυνατό.

    Διασημότητες και προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού, όπως ο τραγουδιστής των U2 Μπόνο, η Μαράια Κάρεϊ ή η Μαντόνα, έχουν ασφαλισμένες τις φωνές τους για περίπου 4 εκατομμύρια. Το ποσό αυτό θα λάβουν από την ασφαλιστική τους εταιρεία σε περίπτωση αφωνίας.

    Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν κάνει ασφαλιστήρια συμβόλαια για μέρη του σώματός του με υπέρογκες αποζημιώσεις σε περιπτώσεις σοβαρού τραυματισμού.

    Για τους περισσότερους η εμφάνιση είναι σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους και επομένως την προστατεύουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Για παράδειγμα, η Τζένιφερ Ανιστον έχει ασφαλίσει τα μαλλιά της για 1,3 εκατομμύρια δολάρια, το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει εκτιμηθεί στα 150 εκατομμύρια δολάρια και τα πόδια της Τέιλορ Σουίφτ σε 40 εκατομμύρια δολάρια.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα πανάκριβα χόμπι που μόνο οι εκατομμυριούχοι μπορούν να έχουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Oι αδελφές Όλσεν έγιναν παράνυμφοι και ήταν πιο εντυπωσιακές και από την ίδια τη νύφη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η λιτή καθημερινότητα 8 δισεκατομμυριούχων



    ΣΧΟΛΙΑ