• LIFE&STYLE

    Και αυτό το κατάστημα θα συμμετέχει στη Black Friday (video)


    Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από την Black Friday και ολοένα και περισσότερα καταστήματα ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στο θεσμό.

    Η Κωτσόβολος, με δυο ομολογουμένως πολύ ευφάνταστα σποτάκια και με το σλόγκαν «Μπλακ Φραϊντέι: Είχες και στο χωριό σου;», κάνει δυναμική είσοδο στον εν λόγω θεσμό και καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να αγοράσουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

    https://youtu.be/JHsZuQdMBw0

    https://youtu.be/TXJENRnhHV8

    Τι είναι η Black Friday

    Ο θεσμός της Black Friday ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ.

    Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν βεβαίως χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία.

    Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό.

    Καθιερώθηκε λοιπόν η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ’ ου και η ονομασία Black Friday.

    Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Αθανασόπουλος (Κωτσόβολος): «Προσφορές υπάρχουν πολλές, Black Friday όμως μία»
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday: Ποια καταστήματα θα συμμετέχουν και με τι εκπτώσεις
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Black Friday: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στις αγορές τους



    ΣΧΟΛΙΑ