• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η εκρηκτική αλήθεια για Νταϊάνα – Ντόντι: Αποσύρθηκε βιβλίο με εντολή του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

    Νταϊάνα

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα


    Αποσύρθηκε πριν ακόμα εκδοθεί βιβλίο που έγραψε το δεξί χέρι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για την Νταϊάνα και τον Ντόντι μετά τις νομικές απειλές του μεγιστάνα.

    Στο δελτίο Τύπου για το βιβλίο αναφέρει πως ο Michael Cole αισθάνθηκε μια συγκάλυψη γύρω από τους θανάτους και έγινε μάρτυρας περίεργων πραγμάτων στις εβδομάδες μετά το μοιραίο τροχαίο. «Αυτή είναι η εκ των έσω ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη». Στην έρευνα για το τροχαίο είχε καταθέσει πως η Νταϊάνα ήταν έγκυοςΑλλά και ότι ο Ντόντι σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου. Το βιβλίο «Diana and Dodi: The Truth» που θα αποκάλυπτε λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει γνωστές αποσύρθηκε μετά την παρέμβαση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.  Μάλιστα επρόκειτο να κυκλοφορήσει με τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό τους.

    Υποσχόταν εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη μοιραία νύχτα τον Αύγουστο του 1997 και για τις φήμες συγκάλυψης. Μυστήριο όμως καλύπτει το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έκανε παρέμβαση για να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Ο εκδοτικός οίκος Publisher Biteback είναι εξαγριωμένος και διαμαρτύρεται για επιστολές που στέλνουν οι δικηγόροι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

    Νταϊάνα-Ντόντι: Τι αποκάλυπτε το δεξί χέρι του μεγιστάνα

    Αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη είναι το γεγονός πως ο Michael Cole εργάζεται ως εκπρόσωπος του μεγιστάνα. Κάποτε μάλιστα δήλωσε ότι τον αγαπά σαν πατέρα του.

    Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ είχε σε κάποιο σημείο δώσει τη συγκατάθεσή του και υποστήριζε την έκδοση του βιβλίου ωστόσο οι λόγοι για το μπλόκο στην έκδοση του βιβλίου από τον μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παραμένουν άγνωστοι. Είχε μάλιστα δώσει φωτογραφίες από την ιδιωτική του συλλογή, ενώ όταν είδε χειρόγραφο του βιβλίου εξέφρασε το ενδιαφέρον να το παραγγείλει για την οικογένειά του. Ο εκδοτικός οίκος όμως επιβεβαίωσε ότι ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ άλλαξε στάση και ζήτησε στον Michael Cole να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίησή του.

    Ο εκδότης μάλιστα υποστηρίζει ότι δέχτηκε μια περιττή και αδικαιολόγητη επιστολή του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παρά το γεγονός πως ο Michael Cole είχε δεσμευτεί να μη δημοσιεύσει το βιβλίο. Ο Michael Cole το αποφάσισε όταν του γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια ότι δεν τους ευχαριστούσε να επανεξετάζει τα τρομερά γεγονότα πριν 20 χρόνια.

    Ο Michael Cole είχε απαράμιλλη πρόσβαση σε πηγές έχοντας συνεργαστεί με τον Αλ Φαγέντ από τη στιγμή που έφυγε από το BBC, το 1998. Ήταν ο μόνος που γνώριζε και τα τρία θύματα του μοιραίου τροχαίου. Την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Ντόντι Αλ Φαγέντ και τον οδηγό Henri Paul. Είχε μάθει για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον Βρετανό πρέσβη ώρες πριν ανακοινωθεί επίσημα.

    Πηγή: Dailymail

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ο γάμος μου με την Νταϊάνα είναι μια ελληνική τραγωδία» – Οι κρυφές επιστολές του Καρόλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγνωστο λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση εκ βαθέων του πρίγκιπα Χάρι: Εφτασα ένα βήμα πριν την κατάρρευση



    ΣΧΟΛΙΑ