• LIFE&STYLE

    Netflix: Ποιες ήταν οι δημοφιλέστερες σειρές του 2019

    • NewsRoom


    Το Netflix έχει καταφέρει να κατακτήσει όλον τον κόσμο προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης για όλα τα γούστα των συνδρομητών του, οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται, φτάνοντας στο τρίτο τρίμηνο του 2019 τους 158 εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Το Netflix είναι μια πλατφόρμα που απέφευγε, ειδικά τον πρώτο καιρό, να δίνει στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με την τηλεθέαση που καταγράφουν τα προγράμματά του. Όπως φαίνεται αυτό άλλαξε με την «αυτοπεποίθηση» που του έδωσε ο «στρατός» από συνδρομητές. Έτσι, η διάσημη πλατφόρμα streaming αποφάσισε να δώσει, μέσω ενός βίντεο, στη δημοσιότητα μερικά από τα στατιστικά του στοιχεία και πιο συγκεκριμένα τις 10 σειρές που παρακολουθήθηκαν περισσότερο από το κοινό του το 2019.

    Στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές συναντάμε την τρίτη σεζόν του «Stranger Things», κάτι το οποίο ήταν γνωστό από τον Ιούλιο, αφού το Netflix είχε ανακοινώσει ότι ο τελευταίος κύκλος έσπασε όλα τα ρεκόρ. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει μία σειρά που έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και ίσως δικαίως.

    Αναλυτικά οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για το 2019:

    1. Stranger Things (τρίτη σεζόν)
    2. The Witcher
    3. The Umbrella Academy
    4. Dead To Me
    5. You (δεύτερη σεζόν)
    6. When They See Us
    7. Unbelievable
    8. Sex Education
    9. 13 Reason Why (τρίτη σεζόν)
    10. Raising Dion



    ΣΧΟΛΙΑ