• LIFE&STYLE

    Νέο σοκ στο Χόλιγουντ: Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

    • NewsRoom
    Μοργκαν-Φριμαν


    Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και της ανάρμοστης συμπεριφοράς βρέθηκε αυτή τη φορά ο Μόργκαν Φρίμαν. Συνολικά, 16 γυναίκες ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματα του Χολιγουντιανού ηθοποιού, 8 εκ των οποίων δηλώνουν μάρτυρες σε τέτοια συμπεριφορά του Φρίμαν.

    Μία νεαρή κοπέλα που εργάστηκε σαν βοηθός παραγωγής στην ταινία «Going In Style», όπου πρωταγωνιστούσε ο διάσημος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Φρίμαν την άγγιζε χωρίς να το θέλει και έκανε σχόλια για την εμφάνισή της σε τακτική βάση.

    «Προσπαθούσε να σηκώσει τη φούστα μου και με ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχα», δηλώνει η κοπέλα.

    Μια άλλη γυναίκα, που εργάστηκε στην παραγωγή της ταινίας του 2012 «Now You See Me» ανέφερε παρόμοια συμπεριφορά εκ μέρους του Φρίμαν. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι ο ηθοποιός παρενόχλησε σεξουαλικά την ίδια και άλλες γυναίκες βοηθούς σχολιάζοντας το σώμα τους.

    «Σχολίαζε το σώμα μας», είπε. «Γνωρίζαμε ότι αν μας πλησίαζε… δεν έπρεπε να φοράμε μπλούζες που φαινόταν το στήθος μας και γενικά να μη φοράμε στενά ρούχα που θα αναδείκνυαν τη σιλουέτα μας».

    Η απάντηση του ηθοποιού:

    «Όποιος με ξέρει ή έχει δουλέψει μαζί μου, γνωρίζει ότι δεν είμαι κάποιος που θα παρενοχλούσε κάποιον σκόπιμα ή θα έκανε κάποιον να νιώσει άβολα εν γνώσει. Ζητώ συγγνώμη σε όποιον ένιωσε άβολα -αυτό δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου», δήλωσε ο Μόργκαν Φρίμαν, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των βραβείων Πούλιτζερ μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξω φρενών η Αλίσα Μιλάνο με τα σχόλια του Ματ Ντέιμον για την σεξουαλική παρενόχληση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χίλαρι Κλίντον: Σύμβουλός της κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και δεν τον απέλυσε



    ΣΧΟΛΙΑ