Menu
1.62%
Τζίρος: 252.12 εκατ.

Όταν οι δημοσκοπήσεις μετρούν το σήμερα και χάνουν το αύριο

Life & Style

Νέο ριάλιτι αγάπης ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ μετά το Power of Love

Σκάι
Comments

Μπορεί να επικρατούν οι φήμες ότι το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love, θα ρίξει τίτλους τέλους οριστικά, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της προβολής ενός ριάλιτι με θέμα τις ερωτικές σχέσεις, γι’ αυτό και, για τη νέα σεζόν, ετοιμάζει την προσθήκη ενός νέου παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, το ριάλιτι που σχεδιάζει να εντάξει ο ΣΚΑΙ στο νέο του πρόγραμμα, που θα προβληθεί από τον Ιούλιο, έρχεται και αυτό από το εξωτερικό και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.

Ο τίτλος του είναι «First Dates» και επικεντρώνεται στο πρώτο ραντεβού αγνώστων, με σκοπό αυτοί να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά να τους γνωρίσουν και οι τηλεθεατές, που θα αποφασίσουν ποιο ζευγάρι είναι το ιδανικό.

Χώρος διεξαγωγής του ριάλιτι θα είναι ένα εστιατόριο, όπου θα συναντιούνται για πρώτη φορά οι παίκτες και, κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να κάνουν καλή εντύπωση ο ένας στον άλλο, αλλά και οι δυο τους στο κοινό, καθώς και να διαπιστώσουν αν υπάρχει προοπτική σχέσης μεταξύ τους.

Επιθυμία του σταθμού του Φαλήρου είναι το νέο ριάλιτι να βγει στον «αέρα» μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εκτός κι αν υπάρξουν αλλαγές, λόγω έντονης ειδησεογραφίας, οπότε και θα συμπεριληφθεί στη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανοίγει ξανά πανιά
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση
Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
Σήμερα η πρεμιέρα του Mega News Radio
Παίκτης θα μεταδίδει αγώνες από το κανάλι του στο Youtube! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα περνούν στην εποχή των… influencers
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ