• LIFE&STYLE

    Νέο ριάλιτι αγάπης ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ μετά το Power of Love

    σκαι

    Σκάι


    Μπορεί να επικρατούν οι φήμες ότι το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love, θα ρίξει τίτλους τέλους οριστικά, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του παιχνιδιού, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της προβολής ενός ριάλιτι με θέμα τις ερωτικές σχέσεις, γι’ αυτό και, για τη νέα σεζόν, ετοιμάζει την προσθήκη ενός νέου παιχνιδιού.

    Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, το ριάλιτι που σχεδιάζει να εντάξει ο ΣΚΑΙ στο νέο του πρόγραμμα, που θα προβληθεί από τον Ιούλιο, έρχεται και αυτό από το εξωτερικό και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.

    Ο τίτλος του είναι «First Dates» και επικεντρώνεται στο πρώτο ραντεβού αγνώστων, με σκοπό αυτοί να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά να τους γνωρίσουν και οι τηλεθεατές, που θα αποφασίσουν ποιο ζευγάρι είναι το ιδανικό.

    Χώρος διεξαγωγής του ριάλιτι θα είναι ένα εστιατόριο, όπου θα συναντιούνται για πρώτη φορά οι παίκτες και, κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να κάνουν καλή εντύπωση ο ένας στον άλλο, αλλά και οι δυο τους στο κοινό, καθώς και να διαπιστώσουν αν υπάρχει προοπτική σχέσης μεταξύ τους.

    Επιθυμία του σταθμού του Φαλήρου είναι το νέο ριάλιτι να βγει στον «αέρα» μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εκτός κι αν υπάρξουν αλλαγές, λόγω έντονης ειδησεογραφίας, οπότε και θα συμπεριληφθεί στη νέα σεζόν.



    ΣΧΟΛΙΑ