• LIFE&STYLE

    Νέλλυ Ράι: Ποια είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks (video)

    • NewsRoom

    Νέλλυ Ράι


    Νέα παίκτρια κάνει την είσοδό της αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks, μετά την αποχώρηση της Γεωργίας, την περασμένη Παρασκευή στο Gala.

    Ο λόγος για την Νέλλυ Ράι (Nelly Rai) με καταγωγή από την Ρωσία, η οποία τα τελευταία 5 χρόνια μένει μόνιμα στην Ελλάδα.

    Έχει μεταπτυχιακό στο International Tourism Management στο Vilnius University και μιλάει τέσσερις γλώσσες, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, το Instagram blogging και με το δικό της κανάλι στο YouTube όπου παρουσιάζει θέματα travelling και beauty.

    Στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 46χιλ. followers.

    Μάλιστα, πέρσι είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς, Miss Europe Continental, όπου κατάφερε να πάρει την έκτη θέση ανάμεσα σε 49 χώρες.

    Το 2018 πήρε τον τίτλο Fashion Blogger of the Year στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου για τέσσερις μήνες έδειχνε καθημερινά διαφορετικές ενδυματολογικές προτάσεις.

    Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, είχε έρθει αντιμέτωπη με την Τόνια Κούμπα, κάτι που αναμένεται να ταράξει τα νερά και στο My Style Rocks.

    Δείτε το βίντεο:

    View this post on Instagram

    🎁🎁🎁GIVEAWAY🎁🎁🎁 Διαγωνισμός!!! Σε συνεργασία με την αγαπημένη μου @pronto.moda μία τυχερή θα κερδίσει το κόκκινο κλασάτο παλτό της φωτογραφίας για να ολοκληρώσετε τα χειμερινά σας outfits 💎 Ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Like στη φωτογραφία και στις 3 τελευταίες φωτογραφίες του προφίλ μου ❤️ 2. Follow @pronto.moda and @nelly_rai 👣 3. Tag ´οσες φίλες θέλετε αρκεί μόνο να είναι διαφορετικά άτομα 🤗❤️🤗——————————————————————————— ⛔️⛔️⛔️ Χωρίς παραξήγηση, αν δεν ακολουθήσετε ΚΑΙ τα 3 βήματα αναγκαστικά, θα σας βγάλω εκτός διαγωνισμού! ——————————————————————————— Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 3 Φεβρουαρίου Shoes @siliad_shoes #giveaway #giveawaygr #giveawaygreece #classyoutfit #winteroutfit #style #redcoat #bags #redshoes #streetfashion #streetstyle

    A post shared by 💎Nelly Rai💎 (@nelly_rai) on



    ΣΧΟΛΙΑ