• LIFE&STYLE

    Νέα «επίθεση» της Μέγκαν Μαρκλ προς το παλάτι: Αν φέρονταν έτσι στην Κέιτ, η βασιλική οικογένεια θα αντιδρούσε

    • NewsRoom
    μιντλετον_μαρκλ

    Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον


    Αποφασισμένη να βγάλει στη φόρα τα «άπλυτα» του παλατιού φαίνεται πως είναι η τέως δούκισσα του Σάσεξ

    Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η «επίθεση» που πραγματοποιείται από το ζεύγος πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ προς το παλάτι, μετά και το επίσημο «διαζύγιό» τους από τον στενό πυρήνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    Όσο περνά ο καιρός, η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει όλο και περισσότερα στο περιβάλλον της για τις δυσκολίες που περνούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παλάτι.

    Προσφάτως, η τέως δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να σχολίασε σε φίλους της ότι αν η Κέιτ επικρινόταν διαρκώς από τον Τύπο, τότε σίγουρα η βασιλική οικογένεια θα είχε παρέμβει και θα άλλαζε τις πολιτικές της για τα μέσα ενημέρωσης.

    Όπως αποκάλυψε μια πηγή στην Daily Mail:

    «Η Μέγκαν Μαρκλ λέει πως κανείς δεν θα το είχε ανεχτεί αυτό και πως το σπασμένο και ξεπερασμένο σύστημα θα είχε αναθεωρηθεί. Αυτά τα έντυπα που είναι υπεύθυνα για τις αρνητικές επιθέσεις – γράφοντας πάντα αρνητικά για την Μέγκαν ακόμη κι αν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με την Κέιτ- θα είχαν κλείσει» λέει ένας φίλος της δούκισσας του Σάσεξ και προσθέτει πως η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ακράδαντα πως, εάν η συνυφάδα της είχε υποστεί την ίδια μεταχείριση, «θα είχαν γίνει αλλαγές».

    Υπενθυμίζεται ότι η κακή σχέση του πριγκιπικού ζευγαριού με μία μερίδα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης είναι γνωστή. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θα έχουν «μηδενική εμπλοκή» με τέσσερα ταμπλόιντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης της Daily Mail, επικαλούμενοι την κακομεταχείριση της δούκισσας του Σάσεξ.

    Η Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάζεται καθ’ όλα πικραμένη από την στάση της βασιλικής οικογένειας απέναντί της, εν αντιθέσει με την μεταχείριση της οποίας τυγχάνει η Κέιτ Μίντλετον.

    Αν και οι βοηθοί του παλατιού είπαν ότι όλοι έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση αυτή, ο φίλος της είπε: «Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι κανένας στην βασιλική οικογένεια δεν θα έπρεπε να εκπλαγεί με την ανακοίνωσή τους. Είπε ότι όλοι ήξεραν για το πώς ένιωθε ο Χάρι για τα βρετανικά ταμπλόιντ και τις αλλαγές που ήθελε να είχαν γίνει, διότι εάν ‘η Κέιτ είχε επικριθεί, κανείς δεν θα το ανεχόταν’».

    Μάλιστα, η πικραμένη Μέγκαν Μαρκλ λέει στους φίλους της ότι το παλάτι ευνοεί την συνυφάδα της και πως θα είχε εξαπολύσει επίθεση στα βρετανικά ταμπλόιντ. Και πρόσθεσαν: «Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι έπρεπε να την υπερασπιστεί τόσο για την ίδια, όσο και για τον γιο τους και την μητέρα του».

    Η πηγή εξήγησε πως «αυτό που ενόχλησε περισσότερο την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι είναι πως εάν ο Τύπος συνεχώς επέκρινε την Κέιτ Μίντλετον με τον τρόπο που το έκαναν σε αυτήν, θα είχαν γίνει αλλαγές στην πολιτική των μέσων από τη βασιλική οικογένεια. Αναμφίβολα».

    Ο πρίγκιπας Χάρι, μάλιστα, φέρεται να είχε μιλήσει στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και στην γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, επανειλημμένα για τον εκφοβισμό στην Μέγκαν Μαρκλ, αλλά «δεν θα έκαναν τίποτα για να αλλάξουν το πρωτόκολλο», παρά το γεγονός πως «έβλεπαν πόσο τον διέλυε», σύμφωνα με την πηγή.

    «Η Μέγκαν είπε ότι ήταν έξαλλη που οι ανησυχίες του Χάρι δεν εισακούστηκαν» τόνισε η πηγή.

    «Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι φέρθηκαν σαν να τους έλεγαν πως έτσι είναι τα πράγματα, δεχτείτε το. Ο Χάρι είναι αντιμέτωπος με όλο αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είπε ότι δεν θα το άφηνε να καταστρέψει την ζωή και τον γάμο του».

    Τον Ιανουάριο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εξέπληξαν τον κόσμο, όταν ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και πως θα περνούσαν τον χρόνο τους μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Αγγλίας.

    Ο φίλος της Μαρκλ εξήγησε: «Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι, όταν ζούσε στην Αγγλία, εκφοβιζόταν αδιάκοπα από τα μέσα ενημέρωσης και ο πρίγκιπας Χάρι ήξερε ότι έπρεπε να γίνει κάτι δραματικό για να προστατεύσει αυτήν και την οικογένειά του. Η Μέγκαν είπε ότι τις φέρονταν άσχημα αδίκως και σχολίαζαν με αρνητικό τρόπο κάθε τι που έκανε, όπως το να χαϊδεύει την κοιλιά της υπερβολικά πολύ όταν ήταν έγκυος. Είπε ότι δεν θα μπορούσε να βιώσει την μητρότητα με τόση κριτική και μάλιστα, είπε στον Χάρι πως τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Η μόνη λύση ήταν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ο Χάρι έπρεπε να πάρει θέσει γι’ αυτήν, τον γιο τους και την μητέρα του».

    Και συνέχισε: «Η Μέγκαν είπε πως ο Χάρι κατέστησε σαφές ότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν στο τρέχον σύστημα και πως, εάν δεν υπήρξε αναθεώρηση, δεν θα είχαν άλλη επιλογή από την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια. Κανείς δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν τις εκκλήσεις τους, οπότε έπρεπε να πάρουν το ζήτημα στα χέρια τους. Αυτό αφορούσε στην προστασία της οικογένειάς του αλλά και να κάνει το σωστό για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μιας και τα βρετανικά ταμπλόιντ στοιχειώνουν τον Χάρι από την παιδική του ηλικία. Ο Χάρι ήθελε να διορθώσει το σύστημα. Έπρεπε να πάρει θέση και τώρα το κάνουν μαζί».

    Αφού ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστησαν την βάση τους σε ένα ενοικιαζόμενο αρχοντικό στο Βανκούβερ του Καναδά. Ωστόσο, γρήγορα μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, όταν ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα σύνορά του προς τις ΗΠΑ, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του ιού.

    Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα των Καθολικών, το βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε εθελοντικά με το Project Angel Food, να μοιράζει φαγητό στους ντόπιους του Λος Άντζελες που είναι σοβαρά άρρωστοι και διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του ιού. Μια πηγή είπε ότι και οι δύο ήταν πολύ προσγειωμένοι και πως η Μέγκαν Μαρκλ είπε στους πολύ καλούς φίλους της πως ένιωσε πολύ ωραία που βγήκε έξω και συνδέθηκε με άλλους ανθρώπους.

    «Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ προσγειωμένοι. Η Μέγκαν έψαχνε έναν οργανισμό για να βοηθήσει και είπε πως το Project Angel Food ήταν αυτό που αναζητούσε. Σκοπεύει να βοηθά εθελοντικά πολύ περισσότερο πλέον, παρέα με τον Χάρι».



    ΣΧΟΛΙΑ