• LIFE&STYLE

    Νέα επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι υποκρίτρια»

    • NewsRoom

    Η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ


    Νέα επίθεση δέχτηκε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, που κάποιοι λατρεύουν να μισούν και, όπως φαίνεται, δεν θα ησυχάσει εύκολα από όλα εκείνα τα οποία την βασανίζουν, όπως η ίδια έχει παραδεχθεί.

    Αυτή την φορά, πυρά εναντίον της εξαπέλυσε η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, κόρη του πατέρα της, η οποία κατηγορεί την δούκισσα του Σάσεξ για υποκρισία.

    Αφορμή για τα σκληρά σχόλια της Σαμάνθα Μαρκλ στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του δικτύου ITV, «Harry and Meghan: Μια Αφρικανική Περιπέτεια» και συγκεκριμένα το σημείο στο οποίο εξέφρασε το παράπονό της, ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν.

    Η Σαμάνθα Μαρκλ

    Η ετεροθαλής αδελφή της, σχολιάζοντας αυτή τη δράση, είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν είναι εντάξει;», ισχυριζόμενη ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον πατέρα τους, μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί, όπως αναφέρει η mirror.co.uk.

    Η ίδια μιλώντας στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Inside Edition», είπε: «Σκέφτηκα: Ουάου, ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν εντάξει μετά τις δύο καρδιακές προσβολές; Νομίζω ότι είναι πραγματικά γελοίο, κάποιος που ταξιδεύει με ιδιωτικά αεροπλάνα σαν εκατομμυριούχος, δεν θα μπορούσε ποτέ να παραπονεθεί για οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.



    ΣΧΟΛΙΑ