Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό

Life & Style

Νέα αποχώρηση παρουσιάστριας από τον ΣΚΑΙ

Comments

Άλλη μια αποχώρηση φαίνεται πως δρομολογείται στο κανάλι του Φαλήρου, που τον τελευταίο καιρό προχωρά σε ριζική αναδιάρθρωση του δυναμικού της, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα κεντρικά του πρόσωπα.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, μια «μεταγραφή» που έγινε μόλις προ λίγων μηνών και στις 30 Ιουνίου πρόκειται να ολοκληρωθεί, μαζί με τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας, που, όπως συμφωνήθηκε εκ των δύο πλευρών, δεν θα ανανεωθεί.

Η δημοσιογράφος στο κανάλι του Φαλήρου τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε την εκπομπή «Ρουά Ματ», μια εκπομπή με ενημερωτικό χαρακτήρα και περιεχόμενο. Η απόφαση για μη ανανέωση του συμβολαίου της κ. Λυμπεράκη φαίνεται πως ήρθε, κατόπιν της διαπίστωσης των διαφορετικών επιθυμιών των δύο πλευρών, καθώς η δημοσιογράφος φαίνεται ότι στοχεύει στην ανάληψη παρουσίασης ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων, θέση που στο ΣΚΑΙ, όπως είναι γνωστό, κατέχει και θα εξακολουθήσει να κατέχει η Σία Κοσιώνη.

Μοναδική προυπόθεση για να συνεχίσει η παρουσιάστρια την πορεία της στον ΣΚΑΙ θα ήταν να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα που ετοίμαζε το κανάλι, για τη δημιουργία του ΣΚΑΪ24. Με τη γνωστοποίηση ότι ο σταθμός «πάγωσε» το εν λόγω εγχείρημα, χάθηκε κάθε ευκαιρία για την παρουσιάστρια να πραγματοποιήσει την επιθυμία της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Φήμες θέλουν την κ. Λυμπεράκη να «φλερτάρει» για συνεργασία με το OPEN, μια πρόταση που συζητιέται μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι, πριν η Έλλη Στάη «κλείσει» για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ωστόσο, η δημοσιογράφος είχε αρνηθεί τότε την πρόταση του καναλιού. Παρ’ όλα αυτά η προοπτική για παρουσίαση του δελτίου, καθώς και η συνεχιζόμενη κακή πορεία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα το κανάλι του Φαλήρου, φαίνεται πως την έκαναν να αναθεωρήσει σχετικά με το συγκεκριμένο στόχο και να αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η δημοσιογράφος να πραγματοποιεί ήδη τις πρώτες επαφές της με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, με σκοπό να εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Deep Blue: To super yacht του μισού δισεκατομμυρίου στον Πόρο (video)
Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για 4η χρονιά
Μαρί Σαντάλ-Μαρία Ολυμπία: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες
Πέρεζ Χίλτον: Αυτοτραυματιζόταν με μαχαίρι live στο TikTok ο γνωστός blogger
Στον Σκορπιό το mega yacht Loon των 75 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό + βίντεο)
Μαρία Μενούνος: Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την κόρη της (video)
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι