• LIFE&STYLE

    Ναστάζια Δαρίβα: Μία “αμαζόνα” στο πλευρό του Νίκου Κριθαριώτη

    • NewsRoom


    Θα μπορούσε να πει ότι η δημιουργία παπουτσιών κυλάει στο αίμα της, όπως γράφει χαρακτηριστικά στην εταιρική της ιστοσελίδα. Ο λόγος για τη Ναστάζια Δαρίβα, την Ελληνίδα, ταλαντούχα σχεδιάστρια των παπουτσιών Glamazons.

    Μεγάλωσε στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διανομή ανδρικών, γυναικείων και παιδικών υποδημάτων. Εκεί έκανε και τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, μετά τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα μεταπτυχιακά στο Λονδίνο.

    Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νεαρή δημιουργό που συνήθιζε από μικρή ηλικία να ζωγραφίζει. Έτσι, αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της όραμα και το 2014 δημιούργησε το προσωπικό της brand, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητας της και την αισθητική της στα σχέδια της.

    Με σήμα κατατεθέν ένα λιτό, απλό, χρυσό βέλος, τα Glamazons έχουν καταφέρει μέσα σε τέσσερα χρόνια να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς. Τα παπούτσια της απευθύνονται στις σύγχρονες “αμαζόνες” και βασίζονται στο μύθο των όμορφων πολεμιστριών της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

    Η ίδια, έχει πει ότι αντιμετωπίζει το σχεδιασμό τους σαν ένα πίνακα ζωγραφικής. Πρωτότυπα σχέδια, που απευθύνονται στη σημερινή, δυναμική γυναίκα που αντιμετωπίζει με σθένος το δύσκολο και απαιτητικό ρόλο που καλείται να παίξει στη ζωή.

    Με κυρίαρχο χρώμα στις συλλογές της το μαύρο, δεν διστάζει κατά καιρούς να χρησιμοποιήσει και πιο έντονα χρώματα όπως το κίτρινο και το έντονο μπλε. Τα παπούτσια της κατασκευάζονται στην Ελλάδα με υψηλής ποιότητας δέρματα και έχουν στόχο να προσφέρουν άνεση και να προσδώσουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και στιλ στις γυναίκες που τα επιλέγουν. Τολμηρά και ταυτόχρονα κομψά, επαναστατικά αλλά και διαχρονικά, περιλαμβάνουν αντικρουόμενα στοιχεία που συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται.

    Τα Glamazons αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, το μυστήριο και τη γοητεία. Διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας σε όλες της χώρες.

    Εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική της δράση, η Ναστάζια Δαρίβα είνα γνωστή και για την πολυετή σχέση της με το γνωστό σχεδιαστή μόδας Νίκο Κριθαριώτη, με τον οποίο, μάλιστα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

     



    ΣΧΟΛΙΑ