• LIFE&STYLE

    Ναόμι Κάμπελ: Ο απίστευτος λόγος που της απαγόρευσαν την είσοδο σε ξενοδοχείο


    Την είσοδο σε ξενοδοχείο, όπου ήταν καλεσμένη, αρνήθηκαν στο παγκοσμίως καταξιωμένο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, ενώ σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια, ο λόγος της απαγόρευσης της εισόδου σχετίστηκε με το γεγονός ότι η ίδια είναι μαύρη.

    Αυτά αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Guardian, αξιοποιώντας το υλικό από τη συνέντευξη που παραχώρησε το πρώην μοντέλο στο γαλλικό περιοδικό Paris Match. στη συνέντευξη αυτή, η «μαύρη γαζέλα», όπως είναι το προσωνύμιο που έχει επικρατήσει γι’ αυτήν, καταγγέλλει ότι, σε ένα ξενοδοχείο της νότιας Γαλλίας, οι υπεύθυνοι της απαγόρευσαν την είσοδο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάσημο μοντέλο βρέθηκε εκεί μετά από πρόσκληση που δέχτηκε, καθώς στο ξενοδοχείο διεξαγόταν μια εκδήλωση.

    Φτάνοντας εκεί, μαζί με μια άλλη, επίσης μαύρη φίλη της, ο υπάλληλος στην υποδοχή δεν τις άφησε να περάσουν μέσα, ισχυριζόμενος ότι ο χώρος έχει γεμίσει. Ταυτόχρονα, όμως, όπως υποστήριξε η Κάμπελ, ο υπάλληλος άφηνε άλλα άτομα, που κατέφθασαν αργότερα, να περάσουν.

    «Βρέθηκα πρόσφατα σε μια πόλη της νότιας Γαλλίας, στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκεκλημένη για να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση, σε ένα ξενοδοχείο, το οποίο δεν θα κατονομάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

    Η «μαύρη γαζέλα» χαρακτήρισε αποκρουστικό το περιστατικό και είπε ότι τέτοια γεγονότα την ωθούν να συνεχίσει να εκφράζεται και να κάνει τον εαυτό της να ακούγεται.

    Επιπροσθέτως, η Ναόμι Κάμπελ δήλωσε ότι χαίρεται πολύ να βοηθάει την νέα γενιά μοντέλων και να τα συμβουλεύει να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους στερεί την αυτοπεποίθησή τους. «Τους λέω να μην επιτρέπουν ποτέ σε κανέναν να υποτιμά την αξία τους. Πρέπει να είστε δυνατές και γενναίες σε αυτόν τον χώρο και να περιστοιχίζεστε από την οικογένειά σας και από έναν καλό ατζέντη».

    Το μοντέλο ρωτήθηκε σχετικά με την πολυπολιτισμικότητα στην βιομηχανία της μόδας. Η 49χρονη, πλέον, Κάμπελ τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό, λέγοντας ότι προσπαθεί πάντα να παραμένει αισιόδοξη ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί ως προς αυτό και επανέλαβε το παράδειγμα με το ξενοδοχείο στη νότια Γαλλία.



    ΣΧΟΛΙΑ