• LIFE&STYLE

    Ν. Μουτσινάς: Tέλος το «Για την παρέα»- Τι θα κάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν

    • NewsRoom
    μουτσινας_νικος

    Νίκος Μουτσινάς


    «Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι του Φαλήρου η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται από μέρα σε μέρα θα σημάνει και επίσημα το τέλος της εκπομπής «Για την παρέα».

    Το Open φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κρατήσει στο πρόγραμμά της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν την πιο επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή της χρονιάς που πέρασε και, όπως φαίνεται, ο Νίκος Μουτσινάς, που βρίσκεται ίσως στην πιο επιτυχημένη τηλεοπτική του στιγμή, θα κατευθυνθεί προς τον ΣΚΑΙ, όπου θα συνεχίσει την επιτυχημένη εκπομπή του.

    Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τη νέα αυτή συνεργασία ανάμεσα στον Μουτσινά και τον ΣΚΑΙ αναμένεται να γίνουν στα τέλη Αυγούστου, μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παρουσιαστής επιθυμεί να μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

    Ωστόσο, η εκπομπή θα παρουσιαστεί στο κοινό με έναν εντελώς διαφορετικό τίτλο, αφού ο τίτλος και το σήμα των εκπομπών αποτελεί κτήμα των τηλεοπτικών σταθμών.

    Το σημαντικό πάντως είναι ότι στο κανάλι του Φαλήρου θα δούμε τον Νίκο Μουτσινά μαζί με όλους τους συνεργάτες του, που έχει αγαπήσει το κοινό και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της εκπομπής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να προσφέρει στον Νίκο Μουτσινά τις καλύτερες προϋποθέσεις για την εκπομπή του, ώστε να μπορέσει ο παρουσιαστής να σημειώσει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία με την περασμένη χρονιά.

    Για το λόγο αυτό, όπως φημολογείται, το πλατώ που θα στηθεί για την εκπομπή, θα είναι το πιο εντυπωσιακό που θα έχουμε δει στην Ελληνική τηλεόραση.



    ΣΧΟΛΙΑ