Λίγο πριν το αποψινό My Style Rocks Gala, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ απάντησε στην κριτική που δέχτηκε από την Ραμόνα Βλαντή, σε πρόσφατες δηλώσεις της.
Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα, το γνωστό μοντέλο, που έκανε την είσοδό του στο παιχνίδι, πριν από δυο εβδομάδες, αποχωρεί απόψε.
Φήμες θέλουν την αποχώρησή της να οφείλεται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και τον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη.
Σε δηλώσεις της σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε για την κόντρα πως όλα είναι «φήμες», ενώ για την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι δεν μπόρεσε να μιλήσει εξαιτίας του συμβολαίου της με την εταιρεία παραγωγής.
Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή όμως, η Δήμητρα απάντησε:
«Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με εμπαθείς και κομπλεξικούς ανθρώπους και δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου άλλο».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.