• LIFE&STYLE

    My Style Rocks spoiler: Ποια παίκτρια αποχωρεί στο Gala

    • NewsRoom

    Τζώρτζια, Ευρυδίκη


    Με θέμα την αποκριά θα ντυθούν οι διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks Gala της ερχόμενης Παρασκευής ενώ μια κοπέλα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

    Για ακόμα μία εβδομάδα τα κορίτσια του My Style Rocks θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να δημιουργήσουν concepts και looks με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές, κάτι που όπως είναι γνωστό δεν είναι καθόλου εύκολο.

    Την περασμένη εβδομάδα την έξοδο από το παιχνίδι είδε η Νέλλυ, αλλά και η Κρίστεν, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για δικούς της λόγους.

    Εκτός από την Νέλλυ υποψήφια ήταν και πάλι η Τζώρτζια, η οποία αν και σημειώνει πρόοδο, φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό με αποτέλεσμα να κοντοζυγώνει η ώρα της αποχώρησής της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, εκείνη που αποχωρεί από το Gala είναι η Τζώρτζια, γεγονός που φαίνεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξόδους της.

    Συνεπώς, η διαγωνιζόμενη δεν ήταν «παρών» στα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων.

    Μάλιστα, αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Happy Day, δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Κιάρα, η οποία «σώνεται» στο τέλος από τους κριτές.



    ΣΧΟΛΙΑ