• LIFE&STYLE

    My Style Rocks spoiler: Γιατί η Αλεξανδράκη έβαλε τα κλάματα και θέλει να αποχωρήσει (video)

    • NewsRoom

    Δήμητρα Αλεξανδράκη


    Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έκανε την είσοδό της στο My Style Rocks, μόλις χθες.

    Το γνωστό μοντέλο από την πρώτη κιόλας εβδομάδα συμμετοχής της στο My Style Rocks ήρθε σε κόντρα με τον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη.

    Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, στο Πρωινό, τα γυρίσματα του Gala που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή έγιναν την περασμένη Κυριακή. Εκεί ο κριτής φέρεται να μίλησε άσχημα στην διαγωνιζόμενη, η οποία δεν άντεξε την κριτική με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα.

    Μάλιστα, ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην προετοιμασία του νέου επεισοδίου έβαλε τα κλάματα και εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

    «Την Κυριακή έγινε το γύρισμα για το Gala που θα δούμε την Παρασκευή, με θέμα Red Carpet. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε άσχημα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα.

    Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαιγε στην προετοιμασία για το καινούριο επεισόδιο, δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks.

    Την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, τα οποία την συμπαθούν πάρα πολύ.

    Η ίδια είπε ότι ‘δεν με νοιάζει, δεν το κάνω για τα λεφτά, έχω έξω δουλειές, βγάζω χρήματα’. Έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ