• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Η «σπόντα» της Ευρυδίκης για την Τόνια – «Δεν γουστάρω…» (video)

    • NewsRoom

    Στέλιος Κουδουνάρης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου


    Ένταση δημιουργήθηκε για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Τόνια.

    Οι δύο κοπέλες βαθμολόγησαν με 2 η μία την άλλη, ενώ όταν ρωτήθηκε η Ευρυδίκη από τον Στέλιο Κουδουνάρη για την κόντρα της με την Τόνια, η διαγωνιζόμενη εκνευρίστηκε και έκανε λόγο για «σκοπιμότητες» από την πλευρά της κοκκινομάλλας συμπαίκτριάς της.

    «Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής και λέω κάποια πράγματα. Η Τόνια μάλλον παρεξηγείται, ξέρω εγώ;», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη στον Στέλιο Κουδουνάρη και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του My Style Rocks. «Που να ξέρω…», συμπλήρωσε η παίκτρια με την Έλενα Χριστοπούλου να παρατηρεί ότι «στο βωμό της ειλικρίνειας γινόμαστε καμιά φορά οι άνθρωποι αγενείς».

    «Για αυτό καλό δεν είναι στη σημερινή ημέρα ένας άνθρωπος να είναι και πολύ ειλικρινής. Θα πρέπει να ελίσσεται! Όταν υπάρχει ειλικρίνεια και αυθορμητισμός, εκεί το χάνεις! Δεν θεωρώ εγώ γενικά ότι μίλησα με αγενή τρόπο. Θα το δω, όμως, γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση», απάντησε εκείνη.

    «Αν ήμουν πραγματικά αγενής ζητάω καταρχήν συγγνώμη, όχι στην Τόνια, στον εαυτό μου που βγήκα έτσι. Στην Τόνια δεύτερον αλλά δεν το έκανα με κάποιο σκοπό. Δεν έχουμε χάσει κάτι για να το βρούμε. Είμαι σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες. Όταν κάτι δεν μου αρέσει θα το πω και ίσως κάποιες στιγμές με έντονο τρόπο γιατί είναι και η πίεση.

    Τέλος πάντων, για να σοβαρευτούμε… δεν γουστάρω ειλικρινά να γίνεται κάτι ενώ είμαι πολύ έξυπνη κοπέλα για να επιτευχθεί κάποιος σκοπός! Δεν γουστάρω να συνεχίζω μία συζήτηση παραπάνω μόνο και μόνο για να παίξουν μετά αυτό, γιατί εγώ δεν ξέρω από τηλεόραση ενώ εκείνη (Τόνια Κούμπα) ξέρει. Μαθαίνω τώρα και δεν γουστάρω», δήλωσε ενοχλημένη η Ευρυδίκη λήγοντας το θέμα εκεί.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ