Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

My Style Rocks: Απογοήτευση στο Twitter από την διπλή αποχώρηση-σοκ (video)

Τζώρτζια Παναγή και Νέλλυ Ράι

Με διπλή αποχώρηση-έκπληξη ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο My Style Rocks, κάτι που απογοήτευσε τους τηλεθεατές στο Twitter.

Με θέμα τη δεκαετία του ’80, τα λαμπερά κορίτσια του My Style Rocks κλήθηκαν να δημιουργήσουν ξεχωριστά looks για το Gala και να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Νέλλυ Ράι, η Τζώρτζια Παναγή και η Κρίστεν Λεωτσάκου. Αντίθετα για την Μαρία Καζαριάν, ήταν μια επιτυχημένη εβδομάδα, αφού κατάφερε να πάρει μερικές νίκες, ενώ χθες στο Gala αναδείχθηκε νικήτρια και κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση, όμως, η Κρίστεν διέκοψε την Κατερίνα Στικούδη προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω από το παιχνίδι σήμερα. Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, δεν έχω δώσει πολύ ωραίες προτάσεις αυτή τη βδομάδα. Γενικά η πίεση μου ‘σκοτώνει’ τη δημιουργικότητα. Έχω βάλει άλλα πράγματα σε προτεραιότητα και θέλω να δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου πάλι. Θα μου λείψετε», δήλωσε η παίκτρια, γνωστή για τις οικολογικές της ανησυχίες.

Από την μεριά του, ο Λάκης Γαβαλάς συγκίνησε αποχαιρετώντας την Κρίστεν:

«Κρίστεν μου, νομίζω ότι θα λυτρωθείς. συγκριτικά με αυτό που ήσουν απεσταλμένη να κάνεις εδώ και που δεν μπόρεσες να το διεκπεραιώσεις περισσότερο. Το δικαιολογώ βέβαια, γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι, αν δεν έχουν σαν προνόμιο τη φιλοδοξία και μόνο δεν μπορούν να αντέξουν κάποια πράγματα και κάποιες πιέσεις.

Εμένα, τουλάχιστον, με κρατάει η φιλοδοξία μου και το λέω και το φωνάζω. Είναι το όπλο μου. Εσένα είναι η μαθηματική σου ακρίβεια στα πράγματα. Σε συγχαίρω για αυτό!

Και θα ήθελα πάρα πολύ να το έχω, πιστεύω κάτι πήρα από εσένα σ’ αυτό. Λυπάμαι που δεν θα είσαι στην οικογένειά μας. Θα σε παρακολουθώ και μετά το παιχνίδι και θα παίρνω πράγματα από σένα».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποχαιρέτησε επίσης την παίκτρια λέγοντας ότι ήταν σημαντική η προσφορά της στο παιχνίδι, καθώς ενημέρωνε καθημερινά για οικολογικά θέματα, έστω και για 30 δευτερόλεπτα, χρόνο που της είχε παραχωρήσει ο κριτής, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε σε ένα «Καλή συνέχεια».

Η ανακοίνωση της Κρίστεν, όμως, έφερε μια μικρή ανατροπή, καθώς αμέσως μετά από τη δική της βαθμολογία, την χαμηλότερη είχε η Ζάνα, η οποία αυτομάτως βρέθηκε στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση.

Βέβαια, τα υπόλοιπα κορίτσια «έσωσαν» την Ζάνα, δίνοντάς της την θετική τους ψήφο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Συνεπώς, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν η Νέλλυ και η Τζώρτζια, δυο κοπέλες που δεν ενθουσίασαν με τα look τους.

Με δύο αρνητικές ψήφους εν τέλει αποχώρησε η Νέλλυ, ενώ για τρίτη διαδοχική φορά, η Τζώρτζια παρέμεινε ασφαλής.

Το αποτέλεσμα και η οικειοθελής αποχώρηση της Κρίστεν απογοήτευσε τους χρήστες του Twitter: