Το 3ο Gala παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το My Style Rocks το οποίο είχε ως θέμα τον γάμο με τις διαγωνιζόμενες να φορούν εντυπωσιακά νυφικά.
Η Κατερίνα Στικούδη, υποδέχτηκε κριτές και παίκτριες και παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο γεμάτο προτάσεις και στιλ, τις οποίες η καθεμία από τις κοπέλες παρουσίασε με τον δικό της τρόπο.
Καλεσμένη στην κριτική επιτροπή ήταν η Ελένη Τσολάκη.
https://www.instagram.com/p/B7_5jPcl2xa/
Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου και κέρδισε 2.500 ευρώ.
https://www.instagram.com/p/B8AHjHZHzUS/
Οι τρεις υποψήφιες κοπέλες προς αποχώρηση ήταν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έσωσαν την Ευρυδίκη κι έτσι η Κυριακή και η Γεωργία βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές.
Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από το My Style Rocks πρέπει να αποχωρήσει η Κυριακή Κατσογρεσάκη.
https://www.instagram.com/p/B8AKbm1jCGG/
Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η παίκτρια που αποχαιρέτησε το My Style Rocks, αφού τις τελευταίες ημέρες οι στιλιστικές της επιλογές δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Θερμοπαρακάλεσε» τον Ντόναλντ Τραμπ να έρθει στην Αθήνα
- e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών
- Λαβρόφ: Η Ρωσία δεν έχει θέσει καμία προθεσμία για να βάλει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Όλο το σχέδιο Πιερρακάκη για τον παράνομο τζόγο – Αυστηρό πλαίσιο για influencers, παράνομες ιστοσελίδες και internet café
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.