• LIFE&STYLE

    My Style Rocks 3: 11 αντί για 12 οι παίκτριες – Όλο το παρασκήνιο

    • NewsRoom
    My style rocks

    My Style Rocks 3


    Το My Style Rocks κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:05 στο ΣΚΑΪ και υπόσχεται να τα αλλάξει τα απογεύματά μας γεμίζοντάς τα μόδα και λάμψη.

    H λαμπερή Κατερίνα Στικούδη παίρνει τη θέση της παρουσιάστριας του My Style Rocks και μας συστήνει έντεκα κοπέλες με διαφορετικό στιλ. Χρήσιμες συμβουλές για την εμφάνιση και ατάκες που θα… γράψουν δίνουν και φέτος οι κριτές του My Style Rocks: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

    Το «My style Rocks» θα αποτελείται από έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00, στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

    Βέβαια, σήμερα θα δούμε 11 αντί για τις 12 παίκτριες που γνωρίσαμε στα τρέιλερ του My Style Rocks. Θα απουσιάζει η Janna Sireac. Η 27χρονη είχε παρουσιαστεί αρχικά, όμως τελικά δεν θα δώσει το παρόν στο show.

    Η απάντηση δόθηκε από το κανάλι καθώς όλες οι παίκτριες του My Style Rocks που έχουν παρουσιαστεί θα μπουν στον διαγωνισμό, απλώς όχι από το πρώτο επεισόδιο. Φαίνεται, πως η Janna Sireac θα είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη που θα μπει στο παιχνίδι τη δεύτερη εβδομάδα, έπειτα από το Gala της Παρασκευής και την πρώτη αποχώρηση του My Style Rocks.

    Δείτε το τρέιλερ της Janna Sireac:



    ΣΧΟΛΙΑ