• LIFE&STYLE

    «Μουρμούρα» – σπόιλερ: Ο «τυφώνας Καίτη» μπαίνει δυναμικά στη ζωή του Ηλία (video)

    • Νίκη Καξερή
    μουρμουρα

    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο ρόλο του Ηλία και η Κλέλια Ρένεση στο ρόλο της Καίτης στη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»


    Νέα είσοδος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα αποτελεί εκείνη της Κλέλιας Ρένεση, η οποία θα υποδυθεί την Καίτη. Πρόκειται για το πρόσωπο που θα βοηθήσει τον Ηλία να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Μαρίνα.

    Ειδικότερα η καινούρια σεζόν θα βρει τον Ηλία μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μιας που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε.

    Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, θα σταθεί η Ελπινίκη η μάνα–βράχος, που δεν θα αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς… μουρμούρα.

    Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται Μουρμούρα.

    Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

    Ο 6ος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 3/10 στις 21:00, ενώ θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

    Δείτε το νέο τρέιλερ:

    μουρμουρα
    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο ρόλο του Ηλία και η Κλέλια Ρένεση στο ρόλο της Καίτης στη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε το πρώτο teaser με την Κλέλια Ρένεση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη «Μουρμούρα» – Ποιον ρόλο θα υποδυθεί; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ