• LIFE&STYLE

    Μοντέλο «καρφώνει» το GNTM: Δεν μου άρεσε καθόλου- αγγίζει τα όρια του προσβλητικού

    gntm

    Greece’s Next Top Model


    Με μια συνέντευξη στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη, το μοντέλο και ηθοποιός, Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε για τις εξελίξεις στη ζωή της, ενώ σχολίασε και την παρούσα τηλεοπτική πραγματικότητα, καθώς και το χώρο του μόντελινγκ, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

    Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ σχολίασε και το πολύ επιτυχημένο της φετινής σεζόν, Greece’s Next top Model, για το οποίο ωστόσο δεν είχε καλά πράγματα να πει.

    Αναφορικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα, είπε:

    «Η τωρινή περίοδος είναι παρά πολύ δημιουργική, γιατί κάνω ραντεβού για το τι θα κάνω του χρόνου στα τηλεοπτικά. Συζητάω διαφορά πράγματα και για μία εκπομπή και για σίριαλ! Θα ήθελα να τα κάνω και τα δύο! Γενικά μου αρέσει να κάνω επιλεκτικές δουλειές, δεν μ’ αρέσει να κάνω τα πάντα! Μ’ αρέσει η παρουσίαση, είναι ένα κομμάτι που με κέρδισε μεγαλώνοντας, γιατί ξεκίνησα σαν ηθοποιός και ως μοντέλο. Την παρουσίαση τη θεωρώ πολύ δημιουργική! Θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω πολύ καλά, γιατί έχω πια την επαφή με πολύ κόσμο του χώρου και ξέρω τι να τους ρωτήσω! Εμένα δεν μου κάνουν ρετούς τα περιοδικά! Γιατί δεν μου κάνουν ρετούς τα περιοδικά; Μ’ αρέσουν οι φωτογραφίες μου, αλλά και το ρετούς δεν είναι κακό! Είμαι πολύ γκρινιάρα! Παίρνω τηλέφωνο στα περιοδικά και λέω γιατί το είπατε αυτό για μένα και αρχίζω την κλάψα!».

    Όταν ρωτήθηκε για το ριάλιτι μόδας, GNTM, που επανήλθε φέτος στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Star, Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε σκληρά, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που φέρονταν οι κριτές στις υποψήφιες, ενώ χαρακτήρισε την όλη διαδικασία προσβλητική για τις παίκτριες. Εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι δεν χρειάζεται κάποιος να «γκρεμίζει» τα όνειρα ενός κοριτσιού για μόντελινγκ, καθώς ο χώρος είναι μεγάλος και τις χωράει όλες.

    Συγκεκριμένα, η Στέλλα Γιαμπουρά, είπε για το GNTM: «Το Next Top Model δεν μου άρεσε καθόλου! Οι δοκιμασίες ήταν προσβλητικές! Όλα στο βωμό της τηλεθέασης! Είναι αμαρτία να προσβάλεις μια κοπέλα που έχει όνειρα!».



    ΣΧΟΛΙΑ