• LIFE&STYLE

    Μόνη και χαρούμενη! Εννέα πράγματα που σας χαρίζουν “δικαίως” τον τίτλο της single

    • NewsRoom


    Το να είσαι single δεν είναι πάντα κακό. Έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου, μπορείς να μένεις όλο το Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι τρώγοντας παγωτό, ενώ παρακολουθείς το αγαπημένο σου Sex And The City και κάπως έτσι, ξεχνάς το γεγονός ότι, δεν έχεις σχέση.

    gif chocolate

    Όταν όμως, είσαι η μοναδική κοπέλα της παρέας που δεν έχει σχέση τότε τα πράγματα “σκουραίνουν”. Ακόμη και οι stars νιώθουν αυτή την διαφορά στο κοινωνικό τους status, όπως για παράδειγμα, η νεαρή τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία όπως έχει δηλώσει “σιχαίνεται” να είναι η μοναδική ελεύθερη από την κοριτσοπαρέας της.

    Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 9 λόγους για τους οποίους μπορεί να νιώθετε και εσείς πολλές φορές σαν την single Selena Gomez.

    1. Δεν έχετε καμία ελεύθερη φίλη πλέον για να βγείτε για ποτό.

    giphy

     

    Σίγουρα συμβαίνει και στις καλύτερες παρέες. Θέλετε να πάτε για ποτό με την κολλητή-δεσμευμένη φίλη σας, όμως εκείνη προτιμάει να βγει με το αγόρι της (λογικό). Είναι κάτι που θα κάνατε και εσείς οι ίδιες αν δεν ήσασταν “single”. Έτσι όταν σιγά σιγά δεν μπορεί να σας ακολουθήσει καμία στην βραδινή σας έξοδο, αποφασίζετε να τα πιείτε μόνες σας, και πολύ καλά θα κάνετε!

    2) Αναπολείτε την μέρα του γάμου μιας φίλης σας και αρχίζετε να σκέφτεστε την δική σας ζωή.

    movie quote

    Πλέον οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες των άλλοτε, hot single girlfriends σας, έχουν γίνει η καθημερινότητα σας. Είναι οι στιγμές εκείνες που βλέπετε ότι όλες οι φίλες σας προχωράνε στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμες. Τουλάχιστον είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλετε και εσείς από την ζωή σας.

    3) Το “προξενιό” από τις φίλες σας έχει γίνει το αγαπημένο τους hobby.

    gif

    Αν ακούσετε ξανά την χιλιοειπωμένη φράση, “έχω τον κατάλληλο άντρα για σένα” καλύτερα να αλλάξετε δρόμο ή έστω κρατήστε “μικρό καλάθι”!

    4) Οι σύντροφοι των κολλητών σας έχουν γίνει τα “αδέρφια” που ποτέ δεν είχατε.

    single girl image

    Τα αγόρια των κολλητών σας φίλων είναι αυτοί, που πλέον εμπιστεύεστε για το ποιες επιλογές θα κάνετε σε σχέση με τους ερωτικούς σας συντρόφους. Είναι άντρες και κάτι θα ξέρουν καλύτερα.

    5) Έχετε συνηθίσει να “κρατάτε το φανάρι”

    couple kissing

    Ο σοφός λαός λέει στους “δύο ο τρίτος δεν χωράει”. Στην περίπτωση σας όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πλέον βγαίνετε πάντα εσείς και οι ζευγαρωμένες φίλες σας. Μην ανησυχείτε πάντως κάποια στιγμή θα είστε και εσείς στο group των ζευγαριών.

    6) Οι φίλες σας, σας κοροϊδεύουν για τον λογαριασμό γνωριμιών που έχετε δημιουργήσει στο Tinder.

    robin how i met your mother

    Μπορεί οι φίλες σας να “κοροϊδεύουν” το γεγονός ότι έχετε δημιουργήσει λογαριασμούς σε όλα τα sites ραντεβού που υπάρχουν, αλλά εσείς γνωρίζετε, ότι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα των σχέσεων του 21ο αιώνα.

    7) Οι περισσότερες φίλες σας σοκάρονται όταν τους ανακοινώνετε πως γνωρίσατε κάποιον.

    Κι όμως συμβαίνει 100% σε όλες τις περιπτώσεις!

    8) Η μικρή ευχαρίστηση που νιώθετε όταν η φίλη σας μαλώνει με τον σύντροφο της και ξαφνικά χαίρεστε για την “single” ιδιότητα σας. 

    Αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθετε καλά με την δυστυχία των φίλων σας αλλά ότι νιώθετε λίγο καλύτερα για την δική σας “κατάσταση”.

    9) Είστε οι πρώτες που θα διακωμωδήσετε την κατάσταση της ελευθερίας σας.  

    Chandler Friends

    Είστε οι πρώτες που γελάτε με την “κατάσταση” σας και την κάνετε δραματική. Αυτό όμως η στάση σας είναι και η σωστή καθώς, αν θέλετε την άποψη μου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, single είστε και θα περάσει!

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ke-dirty-dancing-apo-tin-atakti-lindsay-lohan-sto-kalo-livadi-tis-mikonou/58549

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ